PROVIRON

23.89

Tuotetunnus (SKU): 3521 Osasto:

Kuvaus

Proviron Bayer

Proviron Bayer on ainutlaatuinen tuote synteettisten steroidien markkinoilla. Monet urheilijat kutsuvat sitä estrogeenilääkkeeksi, mutta tämä ei ole täysin oikein. Provironilla on myös useita muita vaikutuksia:

Se toimii miessukupuolihormonien analogina, mutta yleensä ei ole tarkoituksenmukaista käyttää sitä erikseen näihin tarkoituksiin;
Proviron voi tukahduttaa estrogeenin vaikutuksen;

Veressä se sitoutuu globuliiniproteiineihin, jotka poistavat ja inaktivoivat testosteronia kehosta, mikä lisää testosteronitasoja;

Ja Proviron voi myös lisätä dramaattisesti libidoa (joillakin urheilijoilla on spontaani erektio).

Tätä lääkettä ei koskaan käytetä yksinään. On suositeltavaa ostaa Proviron käyttääksesi sitä yleisen steroidisyklin aikana.

————————————————— —

Miehen kehossa on jonkin verran palautetta. Kun veressä on vähän sukupuolihormoneja, elimistössä aktivoituvat mekanismit, jotka aktivoivat kiveksiä ja pakottavat ne tuottamaan suurempia määriä testosteronia.

Toisaalta, jos hormoneja on enemmän kuin on tarpeen, kivesten toiminta vaimenee. Kuvittele nyt, mitä kehossa tapahtuu useimpien anabolisten steroidien jakson aikana tai sen jälkeen. Endokriiniset järjestelmä ”” ymmärtää ””, että sukupuolihormoneja ei ole vain liikaa, vaan liikaa! Oman testosteronin aktiivisuus laskee dramaattisesti. Ja tämä uhkaa monien sivuvaikutusten kehittymistä.

Proviron on suunnattu bayerille heitä vastaan. Sillä on vähän anabolista aktiivisuutta, mutta se ei ole hyödyllistä.

Monet urheilijat päättävät ostaa Bayer Provironin torjuakseen joidenkin steroidien kielteisiä vaikutuksia.

Proviron Bayerin vaikutukset

Veressä on proteiinia, joka sitoo ja inaktivoi ylimääräistä mieshormonia. Proviron-bayer toimii häntä vastaan. Joten se ei vaikuta veren testosteronitasoon, mutta voi lisätä sen aktiivisuutta.

Kuinka tehokas se on? Jotkut kehonrakentajat pitävät sitä yleensä hyödyttömänä. Tämä on suuri virhe. Oikein otettuna Bayer Proviron auttaa ratkaisemaan satoja monia ongelmia, joita muuten varmasti ilmaantuisi.

Proviron Bayerin sivuvaikutukset

Tällä lääkkeellä ei käytännössä ole haittavaikutuksia. Tavallisilla suositelluilla annoksilla se ei vaaranna maksaa. Jos kuitenkin koet kipua oikean kylkiluun alla ja ruoansulatusongelmia, lopeta sen käyttö välittömästi ja ota yhteys lääkäriin.

Kuinka ottaa Proviron Bayer oikein?

Optimaalinen annos on 50 mg päivässä, joka tulee jakaa kahteen annokseen. Periaatteessa, jos nostat annoksen 100 mg:aan päivässä, mitään kauheaa ei tapahdu, mutta on parempi olla ylittämättä tätä lukua, jotta vältetään negatiivinen vaikutus maksaan.

Mitkä urheilufarmakologian tuotteet sopivat parhaiten Bayer Provironin kanssa?

Vaikutuksen parantamiseksi Provironia yhdistetään usein Clomidin, Gonadotropiinin, Tamoksifeenin kanssa.

Muuten, toinen tämän lääkkeen erottuva piirre on sen kyky lisätä libidoa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€24

Paketti`

50 tabletteja / 25 mg