FAQ

Urheilufarmakologian maksu verkkokaupassa sportgear-fi.com on 100 % ennakkoon maksettu. Online-steroidikaupassamme ei ole vähimmäistilausta.

Tavaran toimitus tapahtuu Suomen postin kautta

 1. Dopo aver selezionato i farmaci anabolizzanti necessari, nella ”Check-out”-sivu on välttämätöntä compilare i campi dati a chi inviare il pacco, ovvero il nome del destinatario, la propria casella di posta di lavoro (sähköposti), numero di puhelin indirizzo e località. Puoi anche aggiungere commenti o chiarimenti al tuo ordine, se necessario.
 2. L’invio della merce avviene entro 1 – 2 giorni lavorativi dalla data di pagamento.
 3. La consegna viene effettuata entro 5-7 giorni dalla data di ricevimento pacchi al magazzino postale, se l’ordine viene effettuato in un fine settimana o in un giorno festivo, il pacco verrà spedito immediatamente dolla postaaperturpo della postaaperturpo.

Mitkä ovat kaupan takuut?

Verkkoapteekkimme paras takuu on asiakasarvostelut. Ne löytyvät sivustomme keskustelupalstalta ja muista suosituista profiiliverkkoresursseista. Myymme vain johtavien lääkeyhtiöiden valmistamia alkuperäisiä lääkkeitä. Kaikki tarvittavat todistukset ovat saatavilla.

Onko sinulla asiantuntijaneuvoja saatavilla?

Aloittelevilla urheilijoilla ei useinkaan ole riittävästi maatalouden perustietoja. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä konsulttiimme. He ovat kaikki aktiivisia urheilijoita. Osallistuminen erilaisiin turnauksiin. Huomaa, että kaikki konsultaatiot ovat ilmaisia.

Kuinka ottaa steroideja

Kaikkia AAS-laitteita tulee käyttää ohjeiden mukaisesti. Nämä lääkkeet häiritsevät endokriinisen järjestelmän toimintaa ja yliannostusta tai muita virheitä. Se voi aiheuttaa sivuvaikutuksia. Kaikki steroidit voidaan jakaa kahteen ryhmään: lyhytvaikutteiset ja pitkävaikutteiset. Tablettivalmisteet sekä jotkin ruiskeet kuuluvat ensimmäiseen. Tämä tarkoittaa, että niitä tulee ottaa usein.

Pitkävaikutteisten lääkkeiden kanssa tilanne on toinen. Ja niitä voidaan antaa kerran tai kahdesti viikossa. Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat kaikki tableteissa olevat steroidit sekä Winstrol. Nandrolonifenyylipropionaatti, testosteronipropionaatti ja muut. Deka, testosteronin enantaatti, primobolaani ja boldenoni ovat suosituimpia pitkäaikaisista.

Steroidien hyvät ja huonot puolet

AAS:n eduista on huomattava:

 • Mahdollisuus lisätä tehoparametreja.
 • Parantaa nivelten kuntoa.
 • Lihasmassan nopea setti.
 • Aktiivinen rasvavarastojen polttaminen.
 • Elimistön palautumisprosessien nopeuttaminen.

Steroideilla on paljon positiivisempia ominaisuuksia, ja nyt olemme huomanneet vain tärkeimmät. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista. Näitä ovat gynekomastia, akne, luonnollisen testosteronin synteesin estyminen, kohonnut verenpaine.

Steroidien myyjiä on monia, mutta ne kannattaa ostaa meiltä. Tähän on monia hyviä syitä:

 • hinnat, joiden alle Suomessa myydään vain väärennöksiä
 • työntekijämme ovat mukana kehonrakennuksessa. siksi monia lääkkeitä on testattu positiivisten kokemuksiemme perusteella
 • Tarjoamme laajan valikoiman valmistajia, mutta samalla teemme yhteistyötä vain luotettavimpien kanssa
 • väärennös – tämä on termi, jota ei voida yhdistää sivustoomme millään toiveella, meillä on vain alkuperäisiä tuotteita
 • toimitus tapahtuu ilman viivettä, teemme yhteistyötä vain luotettavien kuriirien kanssa.