Apto-Turinabol

70.67

Tuotetunnus (SKU): 3516 Osasto:

Kuvaus

Apto-Turinabol

Vapautusmuoto – 10 mg tabletteja suun kautta tai injektio injektiopulloissa

Vaikuttava aine on klooridehydrometyylitestosteroni

Halu saada puhtaasti kuivaa lihasmassaa ilman ylimääräistä vettä AAS:n avulla erottaa kokeneen urheilijan aloittelijasta. Turinabol, modifioitu metaanipohjainen steroidi, auttaa tässä vaikeassa tehtävässä.

Myymälämme tarjoaa runsaan valikoiman eri merkkisiä lääkkeitä, joilla on sama vaikutus: Turanabol, Turinabol, Turinover ja monet muut. Takaamme nopean toimituksen sekä omalla noudolla että kuriirin välityksellä, vaatimustenmukaisuustodistusten saatavuuden ja valmistajahinnat.

Ominaisuudet ja tehosteet

Lääkkeen ottaminen yhdessä intensiivisen harjoittelun, oikeanlaisen ravinnon ja uniohjelman kanssa takaa urheilijalle seuraavat vaikutukset:

  • Laadukas lihaskasvu. Vain kuiva lihasmassa, ei unssia vettä. Yhdellä kurssilla voit nostaa jopa 4-6 kg. Lisäksi rollback-ilmiö minimoidaan, varsinkin jos käytetään urheiluravintoa.
  • Paranna kestävyyttä, mikä on hyödyllistä aerobisessa harjoituksessa.
  • Voiman parantaminen: Harjoittelutuloksesi nousevat pilviin.
  • Lihasten määrittelyn parantaminen: suonten vetäytyminen ja ulkoneminen on taattu.
  • SHBG:n määrän väheneminen, mikä parantaa anaboliaa ja testosteronin tuotantoa. Tämä on erityisen hyödyllistä yhdistettynä muihin steroideihin.
  • Sydän- ja verisuonijärjestelmän suojaus.

Mitä tulee Turinabolin kemiallisiin indikaattoreihin, ne ovat seuraavat: 180% anabolinen aktiivisuus ja 50% androgeeninen suhteessa testosteroniin, ei aromatisaatiota, korkea toksisuus maksaan, heikko vaikutus HH-akseliin.

Mielenkiintoinen fakta: meiltä voit ostaa suun kautta otettavia steroideja tai injektiopulloja. Tarkemmat tiedot vastaavassa osiossa.

Sivuvaikutukset ja haitat

Turinabolia käytettäessä negatiiviset reaktiot maksasairauden muodossa ovat mahdollisia sen korkean toksisuuden vuoksi. Ainoat mahdolliset negatiiviset reaktiot ovat edelleen olemassa, jos yliannostus ja sisäänpääsysääntöjen laiminlyönti ovat. Hyvin harvoissa tapauksissa oman testosteronin tuotannon ja erektiohäiriöiden tukahduttaminen on mahdollista: tilastojen mukaan niitä on havaittu vain kerran 5 käyttövuoden aikana.

Puutteista aloittelijat mainitsevat vain Turinabolin korkean hinnan. Markkinoilla ei kuitenkaan ole halpoja lääkkeitä, joilla olisi sama vaikutus.

Vinkkejä: Koska kehoon kohdistuu suuri kuormitus, on suositeltavaa tarkistaa terveytesi ja neuvotella lääkärisi kanssa ennen Turinabolin ostamista.

Kuinka ottaa Turinabol

Käyttöohjeet ovat seuraavat:

  • yksittäinen Turinabol-kurssi. Aloittelijoille – jopa 20-40 mg, kokeneille ja ammattiurheilijoille – jopa 100-150 mg päivässä, urheilijoille ja urheilijoille, jotka harjoittavat aerobista toimintaa – jopa 10-20 mg päivässä. Kurssin kesto ei saa ylittää 6 viikkoa. On suositeltavaa jakaa päiväannos useisiin osiin hormonaalisten muutosten välttämiseksi ja maksan kuormituksen vähentämiseksi;
  • yhdistetty. Tulosten parantamiseksi on hyvä yhdistää lääke testosteronin enantaatin kanssa. Tämä auttaa vähentämään sivuvaikutuksia ja maksimoimaan lihaskasvua. Optimaalinen annostus: 250 mg testosteronia viikoittain, 20 mg ”tbola” päivittäin. Steroidien yhdistelmävalmisteita voi ostaa myös myymälästämme.

Kurssin lopussa jää vain suorittaa PCT tamoksifeenilla tai jollakin muulla estrogeenireseptorin salpaajalla. Voit ostaa niitä apteekista tai noutaa ne luettelostamme. Jos kurssi kuitenkin kesti alle 6 viikkoa ja hormonitesti lopulta osoittautuu normaaliksi, PCT voidaan jättää huomiotta.

Fakta: Lääkkeen käytön aikana ei vaadita antiestrogeenien tai gonadotropiinien käyttöä.

Arvostelut

Suurin osa Turinabol-arvosteluista on myönteisiä. Sitä käyttävät sekä aloittelijat että amatöörit, jotka vierailevat kuntosalilla henkilökohtaisen kehityksen vuoksi, sekä ammattikehonrakentajat, painonnostajat, voimanostot ja muut urheilijat. Kaikki panevat merkille korkean tehokkuuden laihalihasten värväämisessä, vähän tai ei ollenkaan sivuvaikutuksia ja minimaalisen palautumisilmiön. Laatusarjan vuoksi lääkkeen hinta maksaa täysin itsensä takaisin.

Toisin kuin testosteroni, jota harvoin poltetaan yksinään, Turinabol toimii hyvin ilman ylimääräisiä AAS-yhdisteitä. Jopa aloittelijat käyttävät sitä, koska se osoittaa harvoin sivuvaikutuksia eikä vahingoita kehoa kohtuullisissa annoksissa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€71

Paketti`

50 tabletteja (10mg / form)