Ultima-Bold

38.82

Tuotetunnus (SKU): 3503 Osasto:

Kuvaus

Ultima-Bold

Boldenone (Equipoise) on voimakas anabolinen steroidi, jonka aktiivinen kemiallinen boldenoniundekylenaatti syntetisoitiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla, ja se kehitettiin yksinomaan eläinlääkintätarpeisiin (lehmistä koiriin). Tämä ei kuitenkaan ole estänyt urheilijoita kaikkialta maailmasta käyttämästä tätä lääkettä menestyksekkäästi kehonrakennuksessa ja muissa urheilulajeissa, koska se vaikuttaa myönteisesti aineenvaihduntaan, stimuloi proteiinisynteesiä ja lisää punasolujen määrää.

Mustalla markkinoilla boldenoni undekylenaatti tunnetaan seuraavilla tuotemerkeillä:

 • Tasapaino
 • Boldabol
 • Rohkea pallo
 • Lihavoitu
 • Ganabol
 • Onnellinen

Lääkkeen steroidiprofiili:

 • Androgeeniindeksi: 50
 • Anabolinen indeksi: 100
 • Estrogeeninen aktiivisuus: alhainen
 • Progestogeeninen aktiivisuus: erittäin alhainen
 • Puoliintumisaika: 2 viikkoa
 • Maksamyrkyllisyys: ei mitään.
 • Valmistusmuoto: injektio
 • Lääkkeen varoaika: 4-5 kuukautta

Lääkkeen tärkeimmät vaikutukset:

 • Auttaa kasvattamaan massaa (yhdessä muiden steroidien kanssa), nopeuttaa proteiinisynteesiä
 • Se stimuloi ruokahalua
 • Kuivaa lihakset, tee niistä helpotusta
 • Lisää verisuonisuutta
 • Parantaa kestävyyttä (johtuen kiihtyvästä hapen kuljetuksesta lihaksiin)

Boldenonen ja lääkeyhtiöiden löytämisen historia

Vuonna 1949 sveitsiläinen lääkeyhtiö Ciba boldenone patentoi sen synteettiseksi anaboliseksi steroidiksi. 1950- ja 1960-luvun alussa yritys suoritti aktiivisesti tieteellisiä kokeita boldenoniestereiden etsimiseksi ja onnistui 1960-luvun lopulla, 1970-luvun alussa lopulta luomaan pitkäkestoisen toimivan boldenoniundekylenaatin esterin, jota alettiin myydä tuotenimellä. Parenabol (tarkoittaen – lääkeinjektio), jota on käytetty lääketieteellisesti lihasten liikakasvuun ja luiden suojaamiseen osteoporoosin tuhoutumiselta.

70-luvun lopulla boldenoni katosi lopullisesti farmakologisilta markkinoilta ja ilmestyi muutamaa vuotta myöhemmin jo eläinlääkintämarkkinoille (käytetään pääasiassa hevosten lihasmassan lisäämiseen) Equipoise-brändillä, kiitos amerikkalaisen biolääkeyhtiön Squibbin, joka myi. tätä lääkettä vuoden 1985 loppuun asti.

Vuonna 1985 belgialainen kemianyhtiö Solvay ostaa boldenonin Squibbiltä ja myy sitä sen puolesta vuoteen 1995 asti, jonka myöhemmin osti toinen amerikkalainen lääkeyhtiö Wyeth (muuttui myöhemmin eläinlääkeyhtiöksi Fort Dodge Animal Health), joka myy edelleen. tasapainottaa Amerikkaa ja muita maailman maita.

Tällä hetkellä markkinoille on ilmestynyt monia boldenoniundekylenaatin geneerisiä lääkkeitä (lääkkeitä, joiden vaikuttavat aineet ovat identtiset patentoidun kanssa), mikä tarkoittaa, että kaikki lääkkeen patentit ovat jo päättyneet.

Boldenona epämiellyttävä

Boldenone ja eläimet

Kuten jo ymmärsit, tälle lääkkeelle on olemassa muutamia kauppanimiä, joita kaikkia yhdistää vaikuttava aine boldenoniundekylenaatti. Joten, kuten edellä totesimme, boldenonia käytettiin aiemmin yksinomaan karjanhoidossa (ruokahalun lisäämiseksi ja eläinten painon lisäämiseksi):

 • Equipoise (USA) – hevosille
 • Ganabol (Kolumbia) – lehmille ja muille sarvieläimille
 • Venobol (Saksa) – kanoille

Ganabol (eläinlääketieteellinen boldenoni)

Tästä huolimatta urheilijat, erityisesti länsimaalaiset, käyttävät laajalti boldenonia fyysisessä harjoittelussaan, koska tällä lääkkeellä on voimakas anabolinen vaikutus, kohtalaisen androgeeninen ja kehon hyvin siedetty.

Boldenonin ja muiden anabolisten steroidien välinen yhteys

Ei ole mikään salaisuus, että monet anaboliset steroidit ovat kemialliselta rakenteeltaan ja vaikutukseltaan ihmiskehoon hyvin samankaltaisia. Verrataanpa suosittuja anabolisia steroideja (methandrostenoloni, testosteroni ja nandroloni) boldenoniin tarkemmin.

Boldenoni ja metaani

Aikoinaan monet uskoivat virheellisesti (jopa farmakologiset asiantuntijat!), että boldenoni undekylenaatti (jäljempänä boldenoni) on suositun steroidin – methandrostenolonin – ruiskeenalogi, koska niiden kemiallinen rakenne on samankaltainen.

Jos poistamme metyyliryhmän 17. asemasta Dianabolista ja eetteriketjun samassa asemassa boldenonista, niin molemmissa tapauksissa näillä lääkkeillä on identtiset kemialliset kaavat, tämä tosiasia on jo pitkään johtanut monia ihmisiä harhaan. .

Näin on, mutta seitsemännentoista aseman metyyliryhmällä on voimakas vaikutus lääkkeen lopullisiin ominaisuuksiin muuttaen sen molekyylin avaruudellista rakennetta. Kun methandrostenoloni on kulkenut maksan läpi 2-3 kertaa! 17. asemassa oleva metyyliryhmä lohkeaa ja ”metaani” muuttuu 17-metyyliestradioliksi ja boldenonimolekyyli muuttuu samalla syklillä heikommaksi estradioliksi, koko katkaisu- ja transformaatioprosessi tapahtuu * aromataasi.

* Aromataasi on lisämunuaisen entsyymi, joka muuntaa androgeenit (miessukupuolihormonit) estrogeeniksi.

Siksi erot ovat seuraavat:

Boldenonin aromatisaatioaste (testosteronin muuttuminen estradioliksi aineessa, jolla on estrogeenisiä ominaisuuksia) on paljon alhaisempi kuin ”metaanin”
Toisin kuin boldenoni, methandrostenoloni ei pysty aktivoimaan androgeenireseptoritiedostoa (metyyliryhmän vuoksi)

Methandrostenolone 100 tabletteja (anaboliset steroidit)

Kuten näette, nämä eivät ole niinkään samoja lääkkeitä, tai pikemminkin ne ovat täysin erilaisia, ja niillä on vain yksi yhteinen piirre: ruokahalun stimulointi, minkä vuoksi molemmat lääkkeet ovat niin suosittuja massan kasvun aikana.

Boldenoni ja testosteroni

Boldenoni undekylenaattimolekyylillä on myös samanlainen rakenne kuin testosteronimolekyylillä, ainoa ero on ylimääräisen kaksoissidoksen (rengas A) läsnäolossa, minkä vuoksi boldenonia pidetään yleislääkkeenä, koska se ei ole toiminnan kohteena. entsyymi 5-alfa-reduktaasi, ja tämä on ihmisen entsyymi, joka vastaa testosteronin muuntamisesta dihydrotestosteroniksi (DHT).

5-alfa-reduktaasi on ihmisen entsyymi, joka osallistuu steroidogeneesiin eli biologiseen prosessiin, jossa steroideja muodostuu kolesterolista ja niiden muuntamisesta edelleen muiksi steroideiksi.

Eli käy ilmi, että 5-alfa-reduktaasi muuttaa radikaalisti alkuperäisen aineen ominaisuuksia, mutta kuten yllä luet, sillä ei ole vaikutusta boldenoniin, minkä vuoksi tätä lääkettä pidetään yleismaailmallisena riippumatta siitä, kuka sen ottaa.

Testosteronin kemiallinen kaava

Seuraavat yleiset yhteydet ilmenevät boldenonin ja testosteronin välillä:

 • Molemmat aineet stimuloivat täydellisesti androgeenireseptoria ja niillä on ei-genominen aktiivisuus (olemassa olevien lihaskuitujen ytimien lukumäärän kasvu).

Kuitenkin, edes suurilla annoksilla, boldenoni, toisin kuin testosteroni, ei vaikuta IGF-1:n (insuliinin kaltaisen kasvutekijän) tuotantoon lihassäikeillä.

Boldenoni ja nandroloni

Molemmilla lääkkeillä on suurin samankaltaisuus ihmiskehoon kohdistuvissa vaikutuksissaan (molekulaarisista eroista huolimatta), pääasiassa androgeenireseptorin aktivoitumisajan ja aromatisaatiotaipmuksen suhteen.

Aromatisaatio nandrolonissa, toisin sanoen muuttuminen estradioliksi, tapahtuu ilman aromataasientsyymin osallistumista

Molempien ihmisille annettujen lääkkeiden identtiset ominaisuudet ovat johtaneet harhaan monia asiantuntijoita, joiden mukaan nandroloni ja boldenoni ovat kaksi keskenään vaihdettavaa lääkettä. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta, ensinnäkin siksi, että nandroloni muuttuu 5-alfa-reduktaasientsyymin vaikutuksesta dihydrotestosteroniksi, joka on monella tapaa huonompi kuin testosteroni kudoksen androgeenireseptoriaktiivisuuden suhteen. lihakseen, kun taas boldenonin 5-alfa-reduktaasilla ei ole vaikutusta, minkä vuoksi boldenonia voidaan perustellusti pitää tehokkaana nandrolonisteroidina.

Nandroloni Balkan Pharmaceuticalsilta

Ja tietenkään älä unohda, että nandrolonilla, toisin kuin boldenonilla, ei yleensä ole ei-genomista aktiivisuutta. Mutta toisaalta, ensimmäinen lääke on menestyneempi painonnousun kannalta, mikä johtuu pääasiassa aktiivisesta kyvystä stimuloida progesteronireseptoreita (progestiiniaktiivisuus). Tästä syystä boldenonia käytetään usein metandriolidipropionaatin kanssa, mikä mahdollistaa sen saavuttamisen nandrolonin kanssa massan kasvun suhteen.

Melko usein nandrolonia harjoituksissaan käyttävät urheilijat vaihtavat sen kurssin toisella puoliskolla boldenoniundekylenaatiksi, joka on hellävaraisempi keholle, ei niinkään estämällä endogeenisen testosteronin tuotantoa, tämä on testosteroni, jota elimistöön kolesterolista riippumatta.

Sovelluksen ominaisuudet ja muut boldenonin ominaisuudet

Kun paino nousee

Urheilijat käyttävät boldenonia varsin menestyksekkäästi ”massanlisäys”-kaudella, eli kun on tärkeää kasvattaa lihasmassaa sen laatua ajattelematta. Ensi silmäyksellä saattaa kuitenkin tuntua, että tämän lääkkeen käyttö painonnousuun ei ole täysin järkevää, koska se ei ole aromatisoinnin alainen eikä sillä ole progestiiniaktiivisuutta. Tästä syystä kun boldenonia käytetään painon lisäämiseksi, se yhdistetään ”pitkävaikutteiseen” testosteroniin, kuten enantaatiin tai cypionaattiin.

Boldenonia (tasapainoa) käytettäessä ruokahalu lisääntyy, mikä tietysti vaikuttaa positiivisesti painonnousuun, mutta kuten monet ovat kokeneet käytännöstään tuttuja ”kemistejä”, hyvän tuloksen saavuttamiseksi boldenonia on yhdistettävä lääkkeisiin. jossa vaikuttavan aineen pitoisuus on 200 mg/ml.

Boldenone painonnousuun

Lihasten kuivuus

Monet farmakologiset asiantuntijat suosittelevat boldenonin käyttöä lihaksia kuivattaessa, koska se toimii hyvin.

Aromatisaation ja progestiiniaktiivisuuden lähes täydellinen puuttuminen estää ylimääräisen veden kerääntymisen kehoon.

Muista kuitenkin boldenonin lisääntynyt ruokahalu, kun käytät sitä kuivaukseen.

Boldenone lihasmassan kuivaamiseen

Boldenonin vaikutus vastustuskykyyn

Boldenoni vaikuttaa punasolujen (erytrosyyttien) määrään – niitä on enemmän, johtuen yhden munuaishormonin – erytropoietiinin – stimulaatiosta, joka lisääntyy metaboliittien 5b lisääntymisen vuoksi.

Tätä boldenonin ominaisuutta punasolujen määrän lisäämisenä käyttävät menestyksekkäästi eri urheilulajit, erityisesti aerobinen suuntautuminen, urheilijat, joissa kestävyydellä on ratkaiseva rooli. Kehonrakentajille tämä boldenonin ominaisuus on myös hyödyllinen, koska lihasmassan kasvun myötä myös lihasten kapillaariverkosto kasvaa, eikä tietenkään saa unohtaa suonisuutta, joka on yhtä hyvä käytettäessä. tämä lääke, ja tämä ei ole merkityksetön tekijä kehonrakentajille, jotka esiintyvät kilpailuissa.

Boldenoni resistenssin kehittämiseen

Kuinka nopeasti boldenoni vaikuttaa?

Raskaan ja pitkän eetteriketjun vuoksi boldenoni ei vaikuta välittömästi (hitaasti) elimistöön ja pysyy veressä noin 3-4 viikkoa. Toinen boldenonin haittapuoli on se, että 1/3 lääkkeestä ei toimi – ”painolasti”.

Boldenoniundekylenaatin ilmeiset haitat saivat farmakologiset laboratoriot syntetisoimaan boldenoniasetaatin ja boldenonipropionaatin aineet, joille on tunnusomaista pidempi vaikutusaika ja nopea sisällyttäminen työhön. Lisäksi molemmat aineet (boldenoniasetaatti ja propionaatti) eivät ole ilman haittoja, kuten monet urheilijat huomauttavat, ne ovat erittäin tuskallisia, eikä niitä käytetä laajalti kehonrakennuksessa, mitä ei voida sanoa muista urheilulajeista, joissa kestävyys on hallitseva tekijä. (yleisurheilu, hiihto, pyöräily ja niin edelleen).

Mitä annoksia boldenonia tulisi käyttää?

Optimaalinen annostus on 300-800 mg viikossa, ja jotta pienet boldenonin annokset (300 mg) olisivat tehokkaita, on järkevää yhdistää niitä muihin anabolisiin steroideihin. Urheilijan työannos on noin 600-800 mg viikossa.

Boldenonin pitkä puoliintumisaika (aika, jonka aikana puolet lääkkeestä poistuu elimistöstä ensimmäisen injektion jälkeen, eli eetterin pitoisuus veressä vähenee 2 kertaa) mahdollistaa injektioiden tekemisen enintään kerran viikossa. Farmakologiset asiantuntijat suosittelevat kuitenkin annoksen lisäämistä 1,5-2 kertaa ensimmäisen 2 viikon aikana, koska tämä lääke aktivoituu hitaasti.

Boldenonia ei tule pistää useammin kuin kerran viikossa, sen lisäksi, että kehoon kohdistuvien sivuvaikutusten riskin lisäksi voit saavuttaa nopeasti kumulatiivisen vaikutuksen (tehostettu vaikutus).

Boldenone undesilenated

Naisille

Välttääksemme tytöiltä korjaamattomia sivuvaikutuksia virilisoitumisen muodossa (ensinkin urosmainen karvojen kasvu ja äänen syveneminen) boldenonin käytön jälkeen, suosittelemme annoksen pienentämistä 75-100 mg:aan viikossa ja hoidon kestoa. kurssi ei saa ylittää 4-5 viikkoa.

Mihin steroideihin boldenonia voidaan yhdistää (käyttää)?

Lihasmassan lisäämiseksi boldenonia yhdistetään Sustanonin tai testosteronin enantaattiinjektioiden kanssa. Voit myös lisätä oksimetolonia tähän pakkaukseen.

Selvemmän ”massalisäyksen” saamiseksi boldenonia voidaan käyttää myös metandriolidipropionaatin kanssa, kun taas metandriolin lyhyen 2-3 päivän puoliintumisajan vuoksi sen injektiot tulisi antaa väliajoin: 2 ml -1 joka 2. päivä tai 3. ml – 1 kerta 3 päivässä. Lisäksi testosteronia voidaan myös lisätä boldenoni-metandrioli-yhdistelmään painonnousun nopeuttamiseksi.

Lihasten kuivaamiseen boldenonia käytetään yleensä yhdessä trenbolonin tai stanozololin kanssa, joissakin yhdistetään kaikki kolme lääkettä yhteen, mikä on myös periaatteessa hyväksyttävää.

Kokeneemmat urheilijat voivat kokeilla boldenoni + testosteronipropionaatti -yhdistelmää parantaakseen lihasten laatua ja helpotusta.

Boldenone (equipoise) työkurssit ja annokset

Miesten synnytyksen kesto on 8 – 10 viikkoa, boldenonin optimaalinen annos 400 – 800 mg viikossa (1 kerta), kaikki tämä on lt; 400 mg on tehoton, ja kaikki yli 800 mg ei johda parhaaseen tulokseen. päinvastoin, se lisää sivuvaikutusten riskiä.

Boldenonen työkurssit

Lihasmassan kasvattamiseksi tasapaino yhdistetään täydellisesti trenbolonin ja testosteronin kanssa (tässä tapauksessa lyhennämme kurssin 6 viikkoon, jotta vältytään testosteronin tuotannon tukahduttamiselta ja muista ottaa antiestrogeenit)

Lihasten helpottamiseksi ja kuivumiseksi boldenoni yhdistetään hyvin Anavarin ja Winstrolin kanssa

Ja tietenkään älä unohda, että anabolisten steroidien käyttöön liittyvä voimaharjoittelu ei ole mukana tehostetussa lihaskasvussa, vaan myös elementaarinen ravitsemus (kuivaukseen, massaan), joka on myös voimakas anabolinen tekijä lisää lihasmassaa ja voimaa…

Steroidikurssi bulkointiin (boldenoni + testosteronin enantaatti)

Esittelemme sinulle yhden suosituimmista, todistetuimmista ja tehokkaimmista ”kemian” alkeiskursseista, jota varten sinun on ostettava seuraavat ”mustilta markkinoilta”:

 • Anna 200 tai 250 mg / ml
 • Testosteronienantaatti 250 mg/ml
 • Tamoksifeeni 10 mg tabletit
 • Anastrotsoli (1 mg / muoto) tai Letrotsoli (2,5 mg / muoto)

Boldenonin sisällyttämisen ansiosta kurssiin vähennämme testosteronin enantaatin annoksen minimiarvoihin vaikuttamatta anaboliseen vaikutukseen, lisäksi tämä yhdistelmä mahdollistaa anabolisten steroidien sisäisen muuntumisen estrogeeneiksi ja kurssin androgeenisen aktiivisuuden vähentämisen. .

Tamoksifeeni, anastrotsoli, vähentää anabolisten steroidien aromatisoitumistasoa, mikä auttaa minimoimaan veren korkean estrogeenitason aiheuttamia sivuvaikutuksia.

Arvioitu painokurssi kokeville ”kemian urheilijoille”:

 • Viikot 1-8: Tasapaino 800 mg / viikko (alkuvaiheessa vähennä 400-600 mg:aan)
 • Viikot 1-8: Testosteroni Enanthate 500mg / viikko
 • Viikot 1-10: Anastrotsoli tai letrotsoli estradiolitestillä määritettynä
 • Viikko 11-13: Tamoksifeeni 20 mg päivässä
 • Viikko 14: Tamoksifeeni 10 mg päivässä

Tasapaino on alhainen aromatisaatio, joten testosteroni-injektiot ovat suhteellisesti vähemmän alttiita, esimerkiksi jos boldenoni on asetettu arvoon 400/600, testosteroni on vastaavasti 600/800.

Steroidikurssi lihasten lievitykseen ja kuivumiseen (boldenoni + testosteronipropionaatti + winstrol)

Tämän kurssin suorittamiseksi tarvitsemme seuraavat farmakologiset lääkkeet:

 • Boldenoni 200 mg/ml
 • Testosteronipropionaatti 100mg/ml
 • Winstrol 50mg / ml (tai tabletit)
 • Anastrotsoli (1 mg / muoto) tai Letrotsoli (2,5 mg / muoto)
 • Tamoksifeeni – 20 mg tabletit

Winstrol-kurssille osallistuminen antaa sinulle korkealaatuisen laihalihassarjan, ja se näyttää tältä:

 • Viikot 1-8: Tasapaino 800 mg / viikko
 • Viikot 1-8: Testosteronipropionaatti 100 mg/ml joka toinen päivä
 • Viikko 6-10: Winstrol 50 mg / vrk (tai 10-20 mg päivässä, tabletteina)
 • Viikot 1-10: Anastrotsoli tai letrotsoli estradiolitestillä määritettynä
 • Viikko 11-13: Kurssin jälkeinen tamoksifeenihoito

Boldenone-kurssi lihasten lievittämiseen

Testosteronin ja boldenonin annosta voidaan pienentää, ja joskus sitä pitäisi pienentää, jos sinulla alkaa olla terveysongelmia.

Muista aina, että mitä suurempi annosarvo on, sitä suurempi on sivuvaikutusten mahdollisuus kehoon.

Boldenonin sivuvaikutukset (tasapaino)

Boldenonilla ei ole merkittävää vaikutusta oman testosteronin tuotantoon, koska se vastustaa 5-alfa-reduktaasientsyymiä, samoin kuin kyvyttömyys muuttua voimakkaaksi androgeeniksi – dihydrotestosteroniksi, joten sivuvaikutuksina (eturauhasen liikakasvu, akne, kaljuuntuminen, vartalon ja kasvojen karvojen kasvu jne.) androgeenisen toiminnan vuoksi, tasapainoa ei selvästikään noudateta sen oikealla käytöllä (koskee vain miehiä).

Lisäksi huomioimme, että boldenonin alhainen estrogeeninen aktiivisuustiedosto (2 kertaa pienempi kuin testosteronin!), Antaa urheilijoille mahdollisuuden käyttää harjoituksissaan ilman antiestrogeenien käyttöä, jotka suojaavat urheilijaa gynekomastialta, turvotukselta ja kohonneelta verenpaineelta. urheilijan elimistössä tasapainotettuna se toimii aromataasi-inhibiittorina ja estää siten testosteronin muuttumisen estrogeeniksi, joten muista seurata estradiolin tasoa (jotta se ei putoa nollaan).

Akne jatkuvat anaboliset steroidit

Punasolujen tason nousun vuoksi veren reologiset ominaisuudet voivat huonontua, eli hematokriitti (punasolujen tilavuus, joka heijastaa punasolujen suhdetta plasmaan) saa sen lisääntymään, joten se on on tärkeää tarkistaa hematokriitti boldenonin kulussa, jos poikkeaa normista, ota yhteys lääkäriin, yleensä määrätään munuais- tai pentoksifylliiniä, joka estää punasolujen aggregoitumisen (adheesion), eli ei salli ”Kolikoiden sarakkeiden” ja niiden kolmiulotteisten konglomeraattien luominen kokovereen, mikä parantaa veren reologiaa.

Jotkut urheilijat ilmoittavat boldenonia käyttäessään aknen käsivarsissa, hartioissa, rinnassa ja selässä, mikä on melko helposti eliminoitavissa käyttämällä erityisiä hygieenisiä voiteita ja käyttämällä antimikrobisia saippuoita.

Naisille equipoise on yksi turvallisimmista anabolisista steroideista pääasiassa sen alhaisen androgeenisen aktiivisuuden vuoksi (virilisaatioilmiöiden riski on minimaalinen).

Älä tietenkään unohda lipidiprofiilia: anabolisten steroidien käyttö nostaa huonon kolesterolin (LDL) tasoa, joten varmista, että käytät omega-3-rasvahappolisää ”kemiallisesti” ja käy hormonitestissä.

Mielipiteitä boldenonista

Jos analysoimme boldenonin käyttöä koskevia arvioita, käy selväksi, että tämä lääke on osoittautunut erittäin tehokkaaksi sekä erikseen otettuna että yhdessä muiden anabolisten steroidien kanssa.

Urheilijat huomauttavat, että jos otat boldenonia suositelluissa annoksissa, sivuvaikutuksia ei käytännössä ole (paitsi akne), mutta anabolinen vaikutus on melko havaittavissa (kurssin yhdistelmästä riippuen lihasmassa / lihasten helpotus / kestävyys lisääntyy vähitellen).

Monet kouluttajat suosittelevat Equipoisen käyttöä ensimmäisenä anabolisena steroidina, mikä johtuu pääasiassa sen voimakkaasta anabolisesta vaikutuksesta kehoon ja alhaisesta androgeenisesta vaikutuksesta.

Boldenonin negatiivisten puolten joukossa on melko korkea hinta, mikä estää monia urheilijoita käyttämästä sitä harjoituksissaan.

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€39

Paketti`

1 injektiopullo (10 ml), 250 mg / ml