Mesterolone (Proviron) 50 mg

116.46

Tuotetunnus (SKU): 3501 Osasto:

Kuvaus

Mesteroloni (Proviron) 50 mg

Kuvaus lääkkeestä

Proviron on steroidi, joka auttaa sinua saavuttamaan ihanteellisen lihaksen rakentamisen nopeammin. Sillä ei ole anabolista vaikutusta. Saatavana pillerimuodossa, se on kätevä suun kautta annettavaksi. Vaikuttava aine on mesteroloni, joka on myös tämän lääkkeen epävirallinen nimi.

Käyttösuositukset

Provironia ei voi ostaa vain miesten sairauksien (esimerkiksi hedelmättömyyden) hoitoon, vaan sitä voivat käyttää myös urheilijat. Kliinisiin tarkoituksiin tätä lääkettä käytetään usein ja sitä määrätään vain seksuaalisesti kypsille miehille. Lapsilta on kiellettyä ottaa sitä, lääkäri voi määrätä naisille, ja on tärkeää noudattaa annostusta.

Proviron Venäjällä ei ole kovin suosittu painonnostajien keskuudessa verrattuna muihin testosteronia sisältäviin lääkkeisiin. Sitä ei myöskään saa käyttää yleisen kunnon parantamiseen. Lääkettä käytettäessä on tarpeen seurata eturauhasen tilaa syövän ilmaantumisen välttämiseksi.

Vasta-aiheet

Pääasiallinen käytön vasta-aihe on yksilöllinen intoleranssi komponenteille ja yliherkkyys aineosille, syöpäkasvaimet. Ennen kurssin aloittamista sinun on otettava yhteys lääkäriin.

Käyttösuositukset

Kuinka ottaa Proviron 50 mg? Yleensä lääkettä käytetään yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, sekakursseilla, he alkavat käyttää sitä toisesta viikosta lähtien. Sitä käytetään antiestrogeenina, eli se estää testosteronin muuttumisen naissukupuolihormoneiksi. Sinun tulee aloittaa lääkkeen ottaminen 50 mg:lla samanaikaisesti aromataasi-inhibiittoreiden kanssa.

Lääkkeen vaikutus

Mikä on Proviron-tablettien vaikutus?

  1. Ne parantavat lihaksia, antavat niille kiinteyttä.
  2. Lisää tehoa.
  3. Lisää siittiöiden määrää.
  4. Kompensoi miessukupuolihormonien riittämätöntä eritystä.

Tämä lääke ei vaikuta omaan hormonituotantoonsa, mikä tekee siitä suositun urheilijoiden keskuudessa. Se kompensoi testosteronin puutetta ja samalla eliminoi siihen liittyvät ongelmat ja haitat. Ammattimaisille kehonrakentajille tämä työkalu osoittautuu tehokkaaksi muodon ylläpitämisessä, sitä käytetään usein pitkillä kursseilla, koska tuloksen ylläpitämiseksi riittää Proviron-muodon ottaminen. 25 mg 20 Sherring Saksa pieninä annoksina – jopa 50 mg päivässä. Yhdistettynä ruokavalioon voit nopeasti menettää rasvaa ja kasvattaa lihaksia.

Lääkkeen saaminen on helppoa – voit tilata Provironin verkkokaupastamme. Sivustolle jätät pyynnön ja vastaanotat ostoksesi yhteistyökumppanimme apteekista. Tämän työnkulun avulla voimme pitää kaikki lääkkeet varastossa ja tarjota niitä laillisesti. Lääkkeen hinta verkkokaupassa on voimassa ja vastaa hintaa, joka ilmoitetaan sinulle apteekissa. Jaettu reseptiapteekista.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€117

Paketti`

50 tabletteja (50 mg / form)