MASTERMED P 100

53.75

Tuotetunnus (SKU): 3498 Osasto:

Kuvaus

MASTERMED P 100

”Masteron” on steroidi, joka otettiin käyttöön vuonna 1970. Sitä on käytetty lääketieteellisesti 20 vuoden ajan rintasyövän hoitoon, mutta sen suuren virilisoitumisen todennäköisyyden vuoksi sitä ei tällä hetkellä käytetä.

”Masteronin” toiminnot ja ominaisuudet.

Drostanoloni on biologisesti samanlainen kuin dihydrotestosteroni. DHT koki rakenteellisen muutoksen, kun metyyliryhmä lisättiin toiseen hiiliasemaan. Tämä lisää lääkkeen anabolista luonnetta ja parantaa myös hormonin vastustuskykyä luurankolihasten metaboliselle hajoamiselle. Drostanolonipropionaatti on anabolinen steroidi, jolla on antiestrogeenisiä ominaisuuksia.

Estrogeenisen aktiivisuuden puuttumisen lisäksi lääke ei voi olla estrogeenia ihmiskehossa. Näistä syistä sitä on käytetty rintasyövän hoitoon. Masteronin ja Nolvadexin yhdistelmä on tehokkaampi kuin kemoterapia tämän syövän hoidossa.

Antiestrogeenisten ominaisuuksiensa ansiosta se on suosittu kehonrakentajien keskuudessa. Oikein käytettynä se säilyttää lihasmassan hyvin kuivauksen aikana. Masteron, kuten muut steroidit, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja lisää myös lipolyysiä (rasvojen hajoamista). Tämän steroidin käyttö lisää voimaa ja kestävyyttä. Tämän liikkeen päätoimiala on steroidien ja muiden urheilufarmakologian alan lääkkeiden myynti, mikä lisää harjoittelutehokkuutta.

”Masteron” toiminta.

Masteronin vaikutukset näkyvät selvästi kuivumisjakson aikana. Se ei sovellu lihasmassan kasvattamiseen. Kehonrakentajat käyttävät sitä kurssin lopussa rasvan hajottamiseen ja lihasmassan pitämiseen hyvässä kunnossa. Masteron pystyy lisäämään urheilijoiden erilaisia ​​ominaisuuksia ilman painon nousua. Lisäksi se lisää jossain määrin palautumisprosesseja.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€54

Paketti`

Amplifier from 10 x 1 ml (100 mg / ml)