T3

21.90

Tuotetunnus (SKU): 3522 Osasto:

Kuvaus

Kuvaus

Liotyroniini (Tyroid Liothyronine T3) on yksi tärkeimmistä kilpirauhashormoneista, jolla on melko voimakas rasvaa polttava vaikutus kehossa johtuen sen kyvystä kiihdyttää perusaineenvaihduntaa. Sitä käytetään aktiivisesti leikkausjaksoissa korkealaatuisen vähärasvaisen lihasmassan saamiseksi.

Oikein käytettynä Liothyronine thyroid ei aiheuta sivuvaikutuksia ja sitä voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla. Tuottaja on yksi kuuluisista lääkeyhtiöistä ”UNIFARMA”, joka on ansainnut hyvän maineen markkinoilla. Voit tilata lääkkeen verkkosivuiltamme milloin tahansa.

Lyothyronine UNIPHARMA on erittäin tehokas kaikissa urheilulajeissa, joissa on tärkeää rakentaa lihasmassaa ilman rasvan ja veden kerääntymistä. Pääsovellus on yhdistetyissä sykleissä. Tämä lääke toimii yhtä hyvin useimpien steroidien, peptidien ja rasvanpolttajien kanssa. Optimaalinen annos tulee aina valita yksilöllisesti urheilijan sukupuolen, iän ja kokemuksen perusteella.

Liothyroniinin keskimääräinen päivittäinen annos ei saa ylittää 25-50 mg. Hormoni on otettava yhtenä tai useampana annoksena, pääasiassa aamulla ja iltapäivällä. Kurssin keskimääräinen kesto on 2-6 viikkoa. On parasta yhdistää lääke testosteronipropionaatin, klenbuterolin tai oksandrolonin kanssa. Ennen tapaamisen aloittamista on erittäin tärkeää käydä läpi täydellinen lääkärintarkastus vasta-aiheiden poissulkemiseksi.

T3:n annokset:

T3:n annosteluun on kaksi lähestymistapaa:

Ensimmäisessä tapauksessa tavoitteena on saavuttaa tasainen rasvanpoltto tai auttaa ylläpitämään kehon koostumusta lähellä henkilökohtaista ihannetta. T3:n annos voi kuitenkin olla hyvin pieni, mieluiten 12,5 mcg päivässä, mutta joissain tapauksissa jopa 25 mcg päivässä. Pienellä annoksella kilpirauhasen toimintakoe ei yleensä osoita suppressiota edes pitkäaikaisessa käytössä. Suurilla annoksilla havaitaan joskus kohtalaista toiminnan heikkenemistä, mutta tulos on paljon parempi kuin silloin, kun T3:a ei oteta, ja estynyt toiminta palautuu nopeasti T3:n käytön lopettamisen jälkeen.

Toisessa lähestymistavassa tavoitteena on saavuttaa melko merkittävä lisäys rasvanpolttoa tukahduttamalla tarkoituksellisesti kilpirauhasen toimintaa. Suosituin annos on noin 50 mikrogrammaa päivässä, mutta joissain tapauksissa se voidaan nostaa 75 mikrogrammaan päivässä. Tällaisia annoksia ei suositella ottamaan jatkuvasti, vaan vain rajoitetun ajan, esimerkiksi 8-12 viikon ajan, vaikka erityistä aikarajaa ei olisikaan.

 

Jakamalla T3-annos

Koska T3:lla on lyhyt puoliintumisaika, jaettu annos on parempi kuin yksittäinen annos, ellei vuorokausiannos ole mitätön. Esimerkiksi on parempi ottaa 12,5 mikrogrammaa päivässä kerran aamulla ja 50 mikrogramman päiväannos on parempi jakaa se kolmeen tai neljään annokseen kuin kaikkiin kerralla..

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€22

Paketti`

30 tabletteja / 25 mcg