BONAVAR

45.79

Tuotetunnus (SKU): 3537 Osasto:

Kuvaus

Oksandroloni (Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin) on anabolinen steroidi, jonka Searle Laboratories valmistaa vuonna 1964 tuotenimellä Anavar. Synteettinen steroidi, jossa A-renkaan toinen hiiliatomi on korvattu happiatomilla.

Sitä käytettiin alun perin heikentyneen HIV-potilaiden, anemian, palovammojen paranemisen ja luuston vahvistamisen hoitoon. Pian sitä käytettiin aktiivisesti kehonrakennuksessa ja se sisällytettiin kohteen kontrollilääkkeiden luetteloon.

Anabolinen vaikutus:

  • Parantaa lihasten lievitystä ja kiinteyttä (oksandrolonin päävaikutus)
  • Lisää voimaa
  • Polta rasvaa
  • Lisääntynyt kasvuhormonin taso

Oksandrolonia ei käytetä lihasten kasvuun. Sen päävaikutus on luoda helpotusta ja vähentää ihonalaista rasvakerrosta.

Käyttö ja annostus:

Yksin Anavar-kurssin kesto on 6-8 viikkoa. Suurin normaalisti siedetty vuorokausiannos on 80 mg jaettuna 3 annokseen. Aloita annoksella 20 mg / vrk jakamalla annos kahteen annokseen. Viikon kuluttua se nostetaan 40 mg:aan / vrk.

Kaksi päivää Anavarin käytön lopettamisen jälkeen sinun tulee juoda tamoksifeenia 10 mg / päivä 1-2 viikon ajan testosteronin tuotannon palauttamiseksi.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa:

Parhaiden tulosten ja sivuvaikutusten välttämiseksi on suositeltavaa sisällyttää kiertoon voimakkaasti androgeenisiä lääkkeitä:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteroni

Kun Anavar yhdistetään muiden lääkkeiden kanssa, keskimääräinen annos on 40 mg / vrk. Anavar-syklit yhdessä muiden lääkkeiden kanssa antavat sinun paitsi saada helpotusta, mutta myös lisätä vähärasvaista lihasmassaa.

Sivuvaikutukset:

Libidon lasku on mahdollista jatkuvasti korkeilla annoksilla, oman testosteronin tuotannon väheneminen, verenpaineen nousu, päänsärky, pahoinvointi. Sivuvaikutukset ovat harvinaisia, ja Anavarin katsotaan olevan yksi turvallisimmista steroideista.

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€46

Paketti`

50 tabletteja / 25 mg