Trenbolone Acetate

53.75

Tuotetunnus (SKU): 3506 Osasto:

Kuvaus

Trenboloniasetaatti

Ammattimaiset kehonrakentajat arvostavat Trenbolonia sen monipuolisuudesta ja kutsuvat sitä anabolisten steroidien kuninkaaksi. Mutta lääkkeellä on sivuvaikutuksia ja se voi olla haitallista kouluttamattomissa käsissä.

Artikkelissa on neuvoja kokeneilta ammattilaisilta, urheilijoilta itseltään, kuinka käyttää Trenbolonia älykkäästi.

Trenboloni on ruiskeena annettava anabolinen steroidi, jota käyttävät urheilijat, kehonrakentajat, voimanosto, fitness, crossfitness ja muut urheilulajit. Steroidilla on useita muotoja: trenbolonienantaatti, asetaatti ja heksaani. Treniä käytettiin alun perin eläinlääketieteessä ja se oli erittäin hyvä kasvattamaan naudan lihasmassaa ja ruokahalua. Joten lääke modernisoitiin ihmisille ja muutti kehonrakennuksen taistelukentäille. Tren ei ole aloittelijoille, se on varma!

Urheilufarmakologinen steroidi houkuttelee vaikutuksilla, se pystyy:

  • rakentaa lihasmassaa nopeasti,
  • lisää vahvuusindikaattoreita,
  • polta rasvaa
  • on monipuolisuutta,
  • on anabolinen vaikutus.

Laite on tehokas, mutta muista, että siinä on monia ”sudenkuoppia”, jotka sinun on tiedettävä. Kurssin oikean soveltamisen varmistamiseksi on suositeltavaa läpäistä estradiolin ja prolaktiinin pitoisuudet kehossa.

Trenia suositellaan käytettäväksi enintään 5-6 viikkoa.

Amatööreille suositeltavat annokset ovat 100-200 milligrammaa viikossa, ammattilaisille 300-500 milligrammaa viikossa.

Kun käytät Trenbolonia, muista käyttää kabergoliinia, joka säätelee veren prolaktiinipitoisuutta. Huomio: Urheiluravinnon annostus ja kurssi valitaan yksilöllisesti laillistetun lääkärin tai ohjaajan kanssa.

Trenboloniasetaatti

Voimanostourheilijoiden suosiossa olevaa lääkettä käytetään tehon lisäämiseen. Tämän merkin vahvin anabolinen aine. Niitä käytetään pääasiassa lyhytkestoisille kursseille.

Trenbolonin enantaatti

Jos urheilija keskittyy lihasmassan kasvattamiseen, tämäntyyppinen lääke tulee apuun. Joillekin steroidi sopii, toisille täysin sopimaton. Jos kehosi sietää sitä riittävästi, olet onnekas. Lääke kuivuu ja lisää massaa laadullisesti.

Valitse siksi oikeat ja oikeat valmistajat. Verkkosivustolla https://steroidsshop-ua.com on täydelliset ohjeet ja käyttötapa.

Tren Hexa

Hexa – auttaa vähentämään estrogeeniongelmien riskiä, lääke on universaali ja sopii melkein kaikkiin tarkoituksiin: vahvuusindikaattoreiden lisäämiseen, lihasten volyymien lisäämiseen, kilpailuun valmistautumiseen. Tarkista vivahteet Steroid Shop com -verkkosivustolta.

Tätä eetteriä käytetään useissa urheilulajeissa. Tren Hexa, kuten sitä yleisesti kutsutaan, on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista. Ominaisuuksiensa mukaan se ylittää testosteronin 5 kertaa.

  • Jotkut sivuvaikutukset
  • Ärtyneisyys, aggressio
  • Unettomuus
  • Kohonnut verenpaine
  • Iho muuttuu rasvaiseksi

Mutta ne voidaan välttää ja minimoida käyttämällä kohtuullisia annoksia muita lääkkeitä ja ryhtymällä varotoimiin.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€54

Paketti`

Amplifier from 10 x 1 ml (100 mg / ml)