Anapolon

67.69

Tuotetunnus (SKU): 3517 Osasto:

Kuvaus

Anapolon on anabolinen steroidi, joka kehitettiin 1960-luvulla osteoporoosin ja anemian hoitoon. Melko korkean anabolisen aktiivisuutensa vuoksi lääke on saavuttanut suosion kehonrakennuksessa. Tällä hetkellä lääkettä käytetään edelleen sekä lääketieteessä että urheilussa.

Tuotteen ominaisuudet

Anapolonilla on seuraavat parametrit:

Vaikutusperiaate on erittäin myrkyllinen maksalle, joten annostusohjelmaa on noudatettava tarkasti.

Nielemisen jälkeen oksimetoloni kulkee maksan läpi ja joutuu systeemiseen verenkiertoon. Testosteronitason nousu veressä vaikuttaa positiivisesti anabolisiin prosesseihin. Anapolon pidättää vettä kehossa, mikä vähentää loukkaantumisriskiä raskaan painon harjoittamisen aikana ja myös eliminoi nivelkipuja.

Käytön vaikutukset

Lääkkeen vaikutusten joukossa ovat:

  • merkittävä painonnousu;
  • suurempi vahvuus;
  • ihonalaisen rasvan tason lasku;
  • suurempi vastus.

Anadrolia pidetään yhtenä tehokkaimmista suun kautta annettavista steroideista. Sovelluksen avulla voit saada jopa 15 kg massaa yhdellä kovetuksella.

Esimerkki silmukat

Oxymetholone sopii sekä yksittäisiin että yhdistettyihin sykliin. Anadrol voidaan yhdistää seuraavien lääkkeiden kanssa: testosteronipropionaatti tai enantaatti, boldenoni, primobolaani. Älä missään tapauksessa saa yhdistää lääkettä muihin suun kautta otettaviin AC-lääkkeisiin, koska tämä lisää maksan kuormitusta?

Jos sykli suoritetaan ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa käyttää lääkettä yksinään annoksella 50 mg 4-6 viikon ajan. Lääkkeen annon päätyttyä on tarpeen suorittaa syklin jälkeistä hoitoa esimerkiksi tamoksifeenin avulla.

Sivuvaikutukset

Anadrolin sivuvaikutuksia ovat mm.

  • maksavaurio;
  • liiallinen vedenpidätys kehossa, mikä johtaa verenpaineen nousuun;
  • gynekomastian kehittyminen (erittäin harvinainen);
  • akne.

Oxymetholone on ominaista ulkonäkö peruuttaminen ja vähentynyt libido. Kuukautisten jälkeen testosteronin tuotanto tulee palauttaa mahdollisimman pian PCT:n avulla.

Arvostelut

Kehonrakentajat pitävät Anadrolia parhaana steroidina, jos henkilön tavoitteena on maksimimassanlisäys. Urheilulääkärit neuvovat käyttämään lääkettä varoen. Maksaentsyymit tulee tarkistaa testaamalla 2 viikon välein. Jos oikeanpuoleisessa hypokondriumissa ilmenee voimakasta vetokipua tai maksan toiminta on heikentynyt, kierto tulee keskeyttää.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€68

Paketti`

100 tabletteja (25 mg / form)