Dianabol 25 mg

99.54

Tuotetunnus (SKU): 3511 Osasto:

Kuvaus

Dianabol 25 mg

Sen voimakkaat anaboliset ja alhaiset androgeeniset vaikutukset tekevät Dianabolista yhden kokeneiden kehonrakentajien ja urheilijoiden suosikkisteroideista. Hänen avullaan saavutetaan merkittäviä tuloksia massan kasvattamisessa ja voiman lisäämisessä.

Lääkkeitä on kahta muotoa: oraalinen ja ruiskeena. Jälkimmäistä ei kuitenkaan käytännössä käytetä sen korkeiden kustannusten ja alhaisen tehokkuuden vuoksi.

Mielenkiintoinen tosiasia: Dianabolia on käytetty viime vuosisadalta lähtien. Ne myönnettiin sekä kuntosalilla käyville aloittelijoille että ammattikehonrakentajille, olympiaurheilijoille.

Ominaisuudet ja tehosteet

Kun urheilija on ostanut ja alkanut nostaa varoja Balkanista, hän pystyy:

 • saada nopeasti lihasmassaa nopeuttamalla proteiinisynteesiä. Dianabol-syklissä voit saada jopa 15% kehon kokonaispainosta;
 • lisätä tehon suorituskykyä;
 • stimuloi palautumisprosessien kiihtymistä kehossa;
 • parantaa hyödyllisten hivenaineiden ja proteiinien imeytymistä;
 • vahvistaa luu- ja niveljärjestelmiä;
 • suojautua katabolialta;
 • vaikuttavat positiivisesti hematopoieesiin ja lisäävät erytropoietiinin tasoa;
 • lisätä ruokahalua;
 • ja myös polttaa ihonalaista rasvaa.

Dianabolin kemiallisista ominaisuuksista voidaan erottaa 200 % anabolinen ja 50 % androgeeninen aktiivisuus verrattuna testosteroniin, joka on kohtalainen myrkyllisyys maksaan.

Neuvoja: Liikkeestämme voit ostaa steroideja Dianabol-yhdistelmähoitoon, mikä tarkoittaa ennaltaehkäisyä ja syklin jälkeistä hoitoa. Jälkimmäistä voi ostaa apteekista, mutta hinta on paljon korkeampi.

Sivuvaikutukset ja haitat

Dianabolin ottaminen voi johtaa gynekomastiaan, akneen, hiustenlähtöön, korkeaan verenpaineeseen, munuais- ja maksasairauteen, nesteen kertymiseen ja jopa kivesten atrofiaan. Kaikki tämä ilmenee kuitenkin vain yliannostuksen ja väärin rakennetun kurssin tapauksessa. Kaiken tämän välttämiseksi sinun tulee noudattaa suosituksia, harjoitella intensiivisesti, syödä oikein ja käyttää urheiluravintoa minimoidaksesi palautumisilmiön.

Dianabolin haitoista voidaan tunnistaa vain korkea hinta. Se on kuitenkin täysin perusteltua, jos otamme huomioon lääkkeen turvallisuuden, tehon ja tehon.

Neuvo: Ennen tuotteen ostamista sinun tulee tarkistaa terveytesi ja kääntyä lääkärin puoleen.

Kuinka käyttää

Dianabolin ottamista koskevat säännöt ovat seuraavat:

 • Yksin otettuna älä ota enempää kuin 5-50 mg päivässä. Erityinen arvo riippuu yksittäisistä indikaattoreista: yleinen terveys, fyysinen kunto ja kokemus farmakologiasta. Kurssin kesto ei saa ylittää 7-8 viikkoa;
 • yhdistetyillä kursseilla on hyvä yhdistää Dianabol Stanozololin, Nandrolonin tai Sustanonin kanssa kuivamassan lisäämiseksi. Kurssin lopun tervetulotoivotuksiin tulee sisällyttää lisää AAS, joka vahvistaa massan ja saadut tulokset;
 • yleiset neuvot: jakaa päiväannos useita kertoja, jotta hormonijärjestelmää ei kuormitettaisi, naisten tulisi ottaa enintään 5 mg päivässä,

Dianabol-kurssin lopussa sinun on suoritettava syklin jälkeinen hoito. Tätä varten sinun tulee ostaa sopiva lääke – Tamoxifen tai Clomid. Näin voit tasata testosteronin tuotantoasi.

Arvostelut

Edullisen hinnan, korkean tehokkuuden ja turvallisuuden yhdistelmä tekee tuotteesta AAS:n suosikin niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Dianabolia käyttävät urheilijat ja painonnostajat, kehonrakentajat ja urheilijat, jotka osallistuvat kamppailulajeihin, uintiin. Ja nopea eliminaatio elimistöstä viidessä päivässä mahdollistaa myös urheilijoille mahdollisuuden ostaa tuotetta käytettäväksi juuri ennen kilpailua.

Lisää lihasten kasvua parantamalla voimaa ja terveyttä – osta Methandrostenolone All-Steroid Shopista! Toimitusajat ja hinnat löydät vastaavasta osiosta.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€100

Paketti`

100 tabletteja (25 mg / form)