Mastever

34.84

Tuotetunnus (SKU): 3518 Osasto:

Kuvaus

Mastever on steroidi, jolla on kohtalaiset anaboliset vaikutukset 88 % ja androgeeniset vaikutukset 44 % testosteronista. Lääkettä käytettiin aiemmin rintasyövän hoitoon, mutta sen käyttö on lopetettu virilisaatioriskin vuoksi.

Nyt voit ostaa Vermoje Masteron ei vain voimaurheilua harrastaville urheilijoille, vaan myös uimareille, urheilijoille, jääkiekkopelaajille, jalkapalloilijoille, niille, jotka tarvitsevat maksimaalista suorituskykyä.

Lääkkeen vaikuttava aine esitetään kahdessa eetterin muunnelmassa: propionaatti (dipropionaatti) ja enantaatti. Ero niiden välillä on vain ajassa, jolloin vaikutus saavutetaan injektion jälkeen: propionaatti vaikuttaa 1-3 päivän kuluessa ja enantaatti – 15 päivän kuluessa. Kemiallisen rakenteensa suhteen steroidi on samanlainen kuin dihydrotestosteroni, paitsi että siinä on 2-alfa-ryhmiä.

Siksi, jos haluat ostaa steroidin, jolla on ajoitettu vaikutus, mutta luotettava ja tehokas lopputulos, voit ostaa Masteron Vermojen kaupastamme ja alkaa työstää itseäsi huomenna.

Miten Masteron Vermoje -kurssi vaikuttaa urheilijaan?

Steroidin tärkein ominaisuus on tarjota lihaskasvua kohtuullisella nopeudella. Koska sen kemiallinen rakenne ei ole aromatisoitu, Masteron ei myöskään pysty aiheuttamaan sivuvaikutuksia, kuten turvotusta tai gynekomastiaa. Tällä steroidilla on seuraava vaikutus urheilijan kehoon:

  • kuivan, kuivan kehon valon hankkiminen;
  • tiheän lihasmassan säilyttäminen pitkään;
  • huomattava rasvanpolttovaikutus, joka on vahvistettu useammassa kuin yhdessä kliinisessä tutkimuksessa;
  • voiman, suorituskyvyn ja kestävyyden kasvu;
  • katabolisten prosessien tukahduttaminen, mikä johtaa lihasrakenteen tuhoutumiseen;
  • lievä diureettinen vaikutus;
  • auttaa sinua toipumaan uuvuttavasta harjoituksesta;
  • vaikuttaa keskushermostoon ja stimuloi aivoja aktiiviseen fyysiseen toimintaan;
  • erittyy nopeasti verenkierrosta ja virtsateistä.

Tutkittuamme Masteron Vermoja -arvosteluja voimme päätellä, että se on erinomainen valinta urheilijoille, jotka leikkaavat tai kilpailuun valmistautuessaan auttavat rakentamaan kovia lihaksia ja voimakasta helpotusta kehosta.

Yhdistelmä- tai yksinkurssin säännöt Fenilver

Masteron Vermoje -soolokurssi kestää 4 viikkoa. Urheilija ei saa saada enempää kuin 400 mg lääkettä viikossa. Urheilutoiminnasta riippuen steroidin annostus voi vaihdella. Esimerkiksi voimaurheilijat voivat pistää 300-400 mg Masteronia viikossa, kun taas kevyempiä urheilulajeja harrastavat urheilijat saattavat tarvita 200 mg.

Miehille, joiden viikoittainen kokonaisannos on 400 mg, on suositeltavaa pistää 100 mg joka toinen päivä, naisille on parempi pistää 100 mg 5 päivän välein.

Yhdistettyä kurssia toteutettaessa on parempi yhdistää Masteron Oxandrolonen tai Winstrolin kanssa, tämä tekniikka on tehokkaampi leikkaamisessa. Nopeampaa painonnousua varten voit käyttää sitä yhdessä testosteronipropionaatin, boldenonin ja trenbolonin kanssa. Kun yhdistät steroideja, älä unohda ottaa lääkkeitä, jotka palauttavat hormonitasoa, testosteronin stimulaattoreita, vitamiinikomplekseja.

Sivuvaikutukset

Alhaisen anabolisen indeksin ansiosta androgeeniset reaktiot ovat mahdollisia. Siksi steroidin ottamisen jälkeen voi esiintyä hiusten kasvun vähenemistä, eturauhasen liikakasvua, lisääntynyttä aggression merkkejä ja virilisaatiota.

Oikealla annoksella ja optimaalisen annoksen valinnalla lääke on täysin vaaraton keholle.

Naisille suurten Masteron-määrien ottaminen voi vaarantaa virilisoitumisen. Myös hormonaalisia häiriöitä, ihon tilan heikkenemistä ja kasvojen karvojen ilmaantumista voi esiintyä.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€35

Paketti`

Amplifier from 10 x 1 ml (250 mg / ml)