NPP 150

34.84

Tuotetunnus (SKU): 3502 Osasto:

Kuvaus

Nandrolonifenyylipropionaatti 100

Nandrolonifenyylipropionaatti

Nandrolonifenyylipropionaatti (nandrolonifenyylipropionaatti). Tämä lääke kuuluu anabolisten steroidien ryhmään. Voit ostaa nandrolonia verkkokaupastamme. Yrityksemme on ollut markkinoilla yli kymmenen vuotta. Meillä on johtava asema painonnousulääkkeiden myynnissä, huolehdimme terveydestäsi ja toimitamme vain korkealaatuisia painonsäätölääkkeitä.

Yhden nandroloninjektion jälkeen vaikutus kestää 7-15 päivää. Sillä on heikko androgeeninen vaikutus. Aluksi sitä käytettiin lukuisten sairauksien ja vaivojen hoitoon, missä se osoittautui erinomaiseksi. Muiden sairauksien ohella se auttaa potilaita, joilla on osteoporoosi, rintasyöpä, palovammat ja lapsuuden kitukasvuisuus.

On syytä huomata, että nandrolonilla on toinen positiivinen ominaisuus, josta puhuvat usein ne, jotka käyttävät tätä steroidia immuunijärjestelmän toiminnan parantamiseksi. Vahvistamattomien raporttien mukaan se vahvistaa merkittävästi immuunijärjestelmää, joten sitä käytetään usein yleistonic-aineena.

Osta nandrolonia

Tällä hetkellä urheilijat käyttävät lääkettä usein ennen kilpailuihin valmistautumista ja jokapäiväisessä elämässä. Joskus se yhdistetään testosteronin kanssa. Tässä tapauksessa injektiot on tehtävä useammin, koska tämä aine poistuu kehosta nopeimmin.

Lääkkeen positiiviset ominaisuudet:

  • proteiinien menetys soluissa vähenee;
  • regeneraatioprosessi lisääntyy;
  • keho palautuu nopeasti rasituksen jälkeen;
  • vähiten kaikista lääkkeistä pidättelee nestettä kehossa;
  • rasittaa hieman maksaa.

Tyypillisesti ruiskeet tehdään 3-4 päivän välein. Keskimääräinen annos on 25-100 mg injektiota kohden. Viikoittainen kokonaisannos ei ylitä 300-400 mg viikossa. On huomattava, että ennen lääkkeiden tai hormonien käyttöä tarvitaan asiantuntijan kuuleminen sekä kaikkien annosten ja injektiosääntöjen tiukka noudattaminen. Tämä lääke ei sovellu naisille, koska se vahingoittaa naisen kehoa.

Jos tarvitset lääkettä terveydellisistä syistä tai ammattiurheilun yhteydessä, vieraile verkkokaupassamme ja osta Nandrolone Phenylpropionate tai muita keinoja tukea kehoa ja kuntoa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€35

Paketti`

1 injektiopullo (10 ml), 150 mg / ml