CLOMID

26.88

Tuotetunnus (SKU): 3523 Osasto:

Kuvaus

On suositeltavaa ostaa klomifeenisitraattia estrogeenireseptoreihin kohdistuvaa selektiivistä vaikutusta varten. Mitä tulee estrogeenireseptoreihin, joita löytyy aivolisäkkeestä ja munasarjoista, trifenyylietyleeniryhmän lääkkeellä on estävä vaikutus.

Tämän seurauksena estrogeenin ja hypotalamuksen välinen negatiivinen takaisinkytkentämekanismi on estynyt. Vielä tärkeämpi prosessi tapahtuu matkan varrella: klomifeenisitraatti stimuloi gonadoliberiinin erittymistä hypotalamuksessa. Tämän seurauksena aivolisäke tuottaa enemmän prolaktiinia, luteinisoivaa hormonia ja follikkelia stimuloivaa hormonia, ja kivekset (kivekset) tuottavat testosteronia. Huomaa, että lääkkeen toiminta ei vaikuta suoraan estrogeenin pitoisuuteen veressä.

Mikä on lääkkeen käytön merkitys

Lääkkeen harkitut ominaisuudet ovat osoittautuneet kysytyiksi tapauksissa, joissa käytetään anabolisia androgeenisiä steroideja. Todellakin, steroidikurssin seurauksena elimistö vähentää huomattavasti luonnollisen testosteronin tuotantoa, joten klomifeenisitraatti on erittäin tärkeä miehille. Se auttaa saattamaan luonnollisen testosteronin erityksen vaaditulle tasolle, mikä auttaa elvyttämään seksuaalista aktiivisuutta, lisäämään libidoa ja palaamaan normaaliin seksuaalisen toiminnan rytmiin. Jopa vaikeimpien anabolisten androgeenisten steroidien jaksojen jälkeen, jotka vaikuttavat vakavasti joihinkin kehon toimintoihin, klomifeenisitraatti selviytyy onnistuneesti seksuaalisen aktiivisuuden normalisoitumisesta ja lisää testosteronin määrää kahdessa tai kolmessa kuukaudessa.

Kuten on ehdotettu ottamaan Clomid osana syklin jälkeistä kuntoutushoitoa

Lääkkeellä on kapea soveltamisala. Sitä käytetään syklin jälkeisen hoidon pääainesosana, sitä aletaan käyttää vasta, kun tärkeimmät anaboliset androgeeniset steroidit on eliminoitu elimistöstä. Tämä on tärkeä edellytys klomifeenin käytölle ja tae vaikutuksen tehokkuudesta. Klomifeenisitraattia, jonka hinta on huomattavasti korkeampi kuin vastaavaan tarkoitukseen käytettävän tamoksifeenin, voidaan käyttää minkä tahansa steroidikuorin jälkeen. Tämä on etu tamoksifeeniin verrattuna, koska syklin jälkeinen hoito, kun käytetään anabolisia androgeenisiä steroideja, joilla on progestiiniaktiivisuutta (nandrolonit ja trenbolonit), voidaan tehdä vain tällä estrogeenireseptorin salpaajalla (tai harvoin käytetyllä toremifeenisitraatilla).

Klomifeenisitraatin käyttöohjeet sallivat tällaisen käytön, koska progesteronireseptoreihin ei ole vaarallista yhteyttä sivuvaikutusten kannalta.

Lääkkeen käytön sivuvaikutukset

Lääkkeen käyttö voi johtaa negatiivisiin sivuvaikutuksiin:

  • insuliinin kaltaisen kasvutekijän erityksen suppressio (IGF-1);
  • sukupuolihormoneja sitovan globuliinin tason nousu;
  • kivesten toiminnan suora tukahduttaminen;
  • estrogeenipitoisuuden moninkertainen nousu;
  • näkövamman ilmaantuminen (kun sitä käytetään pitkään.

Kuinka klomifeenisitraattia käytetään kehonrakennuksessa

Odotettaessa hoidon alkamista syklin jälkeen on syytä tehdä analyysi testosteronin todellisen tason määrittämiseksi ja jatkaa sitten hypotalamuksen optimaalisen toiminnan palauttamista. kivesten kaari. Toipumishoidon kesto määräytyy sen mukaan, kuinka paljon aivolisäkkeen toimintaa on estetty. Se on yleensä kahdesta viiteen viikkoa.

Ei ole väliä missä klomifeenisitraattia myydään, apteekissa tai urheilufarmakologisia tuotteita tarjoavassa verkkokaupassa, mutta ostetun lääkkeen laatuun täytyy luottaa.

Helppoa hoitoa varten sinun tulee ostaa lääkettä riittävä määrä ottaaksesi 50 mg kahden ensimmäisen viikon ajan ja 25 mg seuraavan kahden viikon ajan.

Kohtalaisen vaikeusasteella 50 mg:n klomidia päivittäisen saannin kesto kaksinkertaistui. Jos joudut suorittamaan vaikean anabolisten androgeenisten steroidien kurssin, kannattaa ostaa laadukas Anfarm Hellas clomid, jonka valmistaa kreikkalainen lääkeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1967. Sitä otetaan päivittäin 100 mg kuukauden ajan, jonka jälkeen annos puolitetaan kahden välein. viikkoa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€27

Paketti`

24 tabletteja / 50 mg