TAMOXIFEN

23.89

Tuotetunnus (SKU): 3524 Osasto:

Kuvaus

Tamoksifeeni

Tamoksifeeni on yksi markkinoiden parhaista SERM-tuotteista (Selective Estrogen Receptor Modulator) ja erittäin suosittu Sopharma-tuote, jota käyttävät steroideja käyttävät urheilijat. Tamox on antagonisti ja agonisti samanaikaisesti, ja se toimii estrogeenina joissakin kehon osissa ja antiestrogeenina toisissa kehon osissa. Mikä määrää sen toiminnan suojautua gynekomastialta ja aktivoida oman testosteronin tuotannon normalisoimalla lipiditasoja ja vähentämällä ateroskleroottisten muutosten mahdollisuutta.

Voit ostaa Tamoxifenin helposti ja kätevästi myymälästämme.

Toimintamekanismi

Tamoksifeenisitraatti on todellakin ei-steroidinen estrogeenireseptorin salpaaja, jolla on voimakkaita estrogeenisia ominaisuuksia, mutta se on itse asiassa reseptorin modulaattori. Tamoksifeeni estää tehokkaasti estradiolin sitoutumista estrogeenireseptoreihin ja estää altistumisen tietylle reseptorille estämällä vasteen estrogeenialtistukseen DNA:ssa. Tuloksena on vastaavien geenien aktiivisuuden väheneminen, mikä vähentää solun vastetta estrogeenille. Lisäksi estrogeeniantagonisti lisää W-proteiinin (TGFb) tuottamisen säätelyä, mikä estää syöpäsolujen kehittymistä ja alentaa myös insuliinin kaltaisen kasvutekijä 1:n (IGF-1) tasoa, mikä vähentää kaikkien solujen jakautumista. mukaan lukien syöpäsolut. Tamoksifeeni vähentää edelleen PKC-entsyymin aktiivisuutta ja annoksesta riippuen

Tamoksifeenin ostaminen vähentää siten useiden syöpien kehittymisen mahdollisuutta.

Tamoksifeenilla on itse asiassa monia käyttötapoja huippu-urheilijoiden steroidijaksojen suhteen. Laajan vaikutusalueensa vuoksi tamoksifeenihoitoa käyttävät pääasiassa tietyt kehonrakentajat steroidijaksoissa tai myöhemmin syklin jälkeisenä hoitona. Ensinnäkin tamoksifeenin toiminta välttää estrogeeniin liittyvien steroidien sivuvaikutukset. Tamoksifeeni salpaa estreenireseptoreita rintakudoksessa ja estää gynekomastian (rintojen kehittyminen naisilla) kehittymisen.

Omaisuus

  • Estää estrogeenireseptoreita;
  • Normalisoi lipidiprofiilia, mikä vähentää ateroskleroosin kehittymisen mahdollisuutta;
  • Vähentää rintasyövän riskiä 50 %;
  • Vähentää osteoporoosin riskiä (luun hauraus);
  • Aktivoi LH:n ja FSH:n tuotantoa, lisää endogeenisen testosteronin tasoa ja siksi sitä käytetään PCT-lääkkeenä;
  • Sitä voidaan käyttää gynekomastian torjuntaan;
  • Vastaanotto

Tämän lääkkeen kulutus on yksilöllistä ja eri käyttötarkoituksiin.

Esimerkiksi gynekomastian puhkeamisen pysäyttämiseksi nopeasti on suositeltavaa ottaa 40 mg tamoksifeenia päivässä, kunnes gynekomastian oireiden vaikeus vähenee.

PCT-tuotteena tamoksifeenia käytetään usein 20-40 mg:n annoksina vuorokaudessa steroidisyklin ”” vaikeusasteesta ” riippuen 3-4 viikon ajan, kun otetaan huomioon koriongonadotropiini 2000 U joka toinen päivä (jos gonadotropiinia ei käytetty itse kierrossa, mikä tuki kivesten toimintaa).

On tärkeää selventää, että tamoksifeenin käyttöä ei suositella steroidien, kuten nandrolonin, trenbolonin tai miboleronin, käytön yhteydessä, koska progestiinin sivuvaikutukset voivat lisääntyä.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€24

Paketti`

30 tablets