Boldo 500

74.66

Tuotetunnus (SKU): 3499 Osasto:

Kuvaus

Boldo 500

Boldenone on ”metaanin” veli

Outo asia, huumeet, joita ilman elämä ulkomailla ”ammattilainen” on pohjimmiltaan mahdotonta ajatella, ohitti pitkään markkinamme kaukaisena puolena. Ei, tiesimme varmasti, mitä ”boldenone” on ja ”millä sitä syödään”, mutta vain teoriassa.

Mitä tulee tämän, monesta näkökulmasta ainutlaatuisen, lääkkeen käytännön soveltamiseen, siitä ei tarvinnut puhua – kolumbialaisen ”Ganabolin” satunnaiset toimitukset meille, puhumattakaan sen ylellisemmistä suomalaisista tai meksikolaisista vastineista ei saa luoda tarvittavaa perustaa. Luojan kiitos, nyt on suotuisampia aikoja.

Puhtaasti eläinlääke

Jos emme ota huomioon lääkkeiden jakoa, joka on kaukana objektiivisuudesta ja jolle on olemassa asianmukainen englanninkielinen määritelmä – ”drug enhancement”, eli ”drug enhancement” – ”androgeenisiin” ja ”anabolisiin”, siksi kaikki AAS:t voidaan jakaa kahteen suureen ryhmään: luotu käytettäväksi perinteisessä (”ihmisen”) farmakologiassa ja eläinlääkkeissä. Kuitenkin myös täällä jako on usein enemmän kuin mielivaltainen: oksandrolonia, joka on luotu nimenomaan ”ihmisten” naisten ja lasten käyttöön, käytetään menestyksekkäästi eläinlääketieteessä, sama voidaan sanoa oksimetolonista, stanotsololista, useimmista nandroloni- ja testosteroniestereistä. .

On kuitenkin olemassa tiettyjä estereitä: lauraatti ja siivufenyylipropionaatti nandrolonin tapauksessa tai asetaatti trenbolonin tapauksessa, joita valmistetaan vain eläinlääketieteessä. Mutta ne luotiin vain muuttamaan ”ihmislääkkeiden” farmakokinetiikkaa – saavuttamaan hitaampi pääsy vereen kahden ensimmäisen esterin tapauksessa (mikä on tärkeää pienille eläimille) tai nopeammin kolmannessa. Muuten tällaiset lääkkeet eivät eronneet tavallisista.

Ei, valmistusprosessin puhtaudessa ja siten myös lopputuotteen puhtaudessa on eroja, mutta arvostetuimmilla eläinlääkintäyrityksillä ne eivät juurikaan poikkea perinteisten lääkelaitosten vaatimuksista. Toinen ero on eläinlääkkeiden vaikuttavan aineen sallittu korkeampi pitoisuusraja.

Mutta boldenonin osalta tämä lääke luotiin vain – yksinomaan – käytettäväksi karjankasvatuksessa. Muuten, ominaisuuksiensa vuoksi, joista keskustelemme alla, se on ihanteellinen anabolinen steroidi melkein kaikille eläimille lehmistä koiriin huolimatta merkittävistä eroista niiden aineenvaihdunnassa. Näillä samoilla ominaisuuksilla boldenoni on osoittautunut erittäin tehokkaaksi voimaurheilussa, vaikka painotan vielä kerran, että se on luotu karjanhoitoon, eli lisäämään aineenvaihdunnan suhteen ihmisestä merkittävästi poikkeavien olentojen massaa. Se on niin kaunis, että nyt ei ole tapana muistaa sen ”eläinlääkärin” alkuperää kunnollisessa yhteiskunnassa.

Ja oppiaksemme uuden lääkkeen paremmin meille, katsotaan, miltä se näyttää jo tutuilta anabolisilta steroideilta ja miten se eroaa niistä.

Boldenone ja Methandrostenolone

Jo ensi silmäyksellä, vaikka ne eivät olekaan kovin lähellä methandrostenoloni- ja boldenoniundekylenaatin molekyylejä, nähdään, että ne eivät ole vain samanlaisia. Jos hylkäämme ensimmäisessä tapauksessa seitsemännentoista aseman metyyliryhmän ja toisessa samassa asemassa olevan eetteriketjun, niin näistä molekyyleistä tulee täysin identtisiä. Minun on myönnettävä, että tämä identiteetti hämmensi minua pitkään, ei vain minua, vaan monia urheilufarmakologian asiantuntijoita, jotka pitivät boldenonia ruiskeena ”metaanin” analogina. Todellakin, tämä on hyvin, hyvin kaukana totuudesta.

Asemassa 17 oleva metyyliryhmä muuttaa methandrostenolonimolekyylin avaruudellista rakennetta erittäin voimakkaasti ja yhtä voimakkaasti, voisi sanoa dramaattisesti, muuttaa lääkkeen ominaisuuksia. Lisäksi on pidettävä mielessä, että ”metaani” menettää tämän saman metyyliryhmän suurella vaikeuksilla – kahdessa tai jopa kolmessa kulkemisessa maksan läpi. Aromataasin vaikutuksesta methandrostenoloni muuttuu 17-metyyliestradioliksi ja boldenoni heikommaksi estradioliksi. Eli huolimatta siitä, että boldenonin pitäisi teoriassa aromatisoitua paremmin, sen aromatisoinnin ”luokitus” on paljon alhaisempi kuin itse ”metaanin” ”luokitus” – tämä on ensimmäinen ero lääkkeiden välillä. Toinen, yhtä tärkeä, on methandrostenolonin lähes täydellinen kyvyttömyys stabiloida (aktivoida) androgeenireseptoria. Syyllinen tässä on jälleen pahamaineinen metyyliryhmä.

Itse asiassa ainoa asia, joka osoittaa läheistä suhdetta boldenonin ja methandrostenolonin välillä, on sen kyky stimuloida ruokahalua. Muuten, tämä tekee boldenonista halutun ”osallistujan” massakorjuujaksoissa, vaikka sen halvemman ”veljensä” käyttö on tässä paljon edullisempaa johtuen huomattavasta aromatisaatiotaipumuksesta.

Boldenoni ja testosteroni

Boldenoni on samanlainen kuin testosteroni: niiden molekyylien välinen ero on vain ylimääräisen kaksoissidoksen läsnäolo asemien 1 ja 2 välillä (rengas A). Mutta tämä ero tekee tästä lääkkeestä universaalin – edellä mainitun kaksoissidoksen ansiosta boldenoni ei käytännössä ole entsyymin 5 -? -reduktaasi. Haluan muistuttaa, että 5 -? – reduktaasi edistää testosteronin muuntamista paljon tehokkaammaksi dihydrotestosteroniksi (DHT). DHT ei ainoastaan stabiloi androgeenireseptoria paremmin, vaan eroaa jossain määrin testosteronista ominaisuuksiltaan. Joten voimme sanoa, että 5 -? – reduktaasi muuttaa alkuperäisen aineen ominaisuuksia.

Boldenonia voidaan pitää testosteronin pehmeämpänä versiona. Todellakin, niiden käyttäytyminen ihmiskehossa näyttää jossain määrin stabiloivan androgeenireseptorin hyvin, sillä molemmilla on ei-genominen aktiivisuus.

Boldenoni ja nandroloni

Mutta ominaisuuksiltaan lähinnä boldenonia, kummallista kyllä, osoittautui nandroloniksi. Näiden kahden lääkkeen molekyylirakenteen moninaisuuden vuoksi sekä boldenonilla että nandrolonilla on suunnilleen sama taipumus aromatisoitua (vaikka ero on tietysti se, että nandrolonin muuntaminen estradioliksi tapahtuu ilman aromataasientsyymin osallistumista). Lisäksi näiden lääkkeiden androgeenireseptorin stabilointiaika on suunnilleen sama. Monet asiantuntijat suosittelevat nandrolonia ja boldenonia keskenään vaihdettavissa olevina lääkkeinä ja katsovat, että niiden samanaikainen käyttö ei ole täysin tarkoituksenmukaista. Mielestäni tämä ei ole täysin perusteltua, ja tässä on syy.

Kuten ehkä muistat, edellä mainittu 5 – entsyymi? – reduktaasi muuntaa nandrolonin dihydronandroloniksi – paljon heikommaksi aineeksi androgeenireseptoreiden aktivoinnin suhteen. Eli boldenoni, jota ei muuteta 5 -? – reduktaasi, sitä voidaan pitää a priori tehokkaampana lääkkeenä kuin nandrolonia. Lisäksi boldenonilla on ei-genominen aktiivisuus, vaikkakaan ei niin selkeästi kuin sen ”veljessä” methandrostenolonissa, jota ei ole edes jälkeäkään nandrolonissa. Tämä on toinen etu ”eläinlääkintäteollisuuden aivolapselle”.

Toisaalta nandrolonilla on huomattava progestogeeninen aktiivisuus, minkä ansiosta se ylittää boldenonin painonnousun suhteen, vaikkakaan ei niin merkittävästi. Boldenonin ”massanlisäyskomponentin” parantamiseksi eläinlääketieteellisessä käytännössä on tapana yhdistää se ”osana lääkettä” aineen, kuten metandriolidipropionaatin, kanssa; tätä yhdistelmää käsitellään alla.

Valmistelut markkinoillamme

Nykyään markkinoillamme on kolme lääkettä, jotka sisältävät vaikuttavana aineena boldenoniundekylenaattia. Kaksi ensimmäistä voidaan pitää analogisina, ne eroavat vain vaikuttavan aineen pakkauksesta ja pitoisuudesta. Nämä ovat Boldesten-50, valmistettu kahdessa millilitran pullossa, valmisteen vaikuttavan aineen pitoisuus on 50 mg / ml ja Boldesten-100, vapautumismuoto on jo 5 ml:n pullo ja vaikuttavan aineen pitoisuus la. aine on 100 mg/ml. Kolmas lääke on edellä mainittu metandriolipropionaatin (50 mg / ml) ja boldenoniundekylenaatin (50 mg / ml) yhdistelmä. Lääkkeen nimi on Meprobolone ja sitä valmistetaan täsmälleen samoissa pulloissa kuin Boldesten-50.

Sovelluskäytäntö

Periaatteessa boldenonia voidaan käyttää myös ”massasadonkorjuun” sykleissä, mutta sellaisen lääkkeen käyttö, joka ei ole aromatisoinnin alainen ja jolla ei ole progestiiniaktiivisuutta, voi tuntua sopimattomalta. Vaikka on mahdollista saavuttaa merkittäviä massalisäyksiä yhdistämällä boldenoni ”pitkäkestoiseen” testosteroniin, esimerkiksi enantaattiin. Täällä boldenone-ominaisuuden on lisättävä ruokahalua.

Mutta boldenonin päätarkoitus on ”kuivaus”, vaikka jälleen kerran, älä unohda lääkkeen kykyä lisätä ruokahalua. Koska se ei käytännössä ole aromatisoinnin alainen eikä osoita progestiiniaktiivisuutta, sen käytön tapauksessa on mahdollista välttää veden kertymistä.

Usein lääkettä käytetään nandrolonin korvikkeena syklin toisella puoliskolla – se ei tukahduta endogeenistä testosteronin tuotantoa yhtä paljon kuin nandroloni. Boldenonin mielenkiintoinen ominaisuus on, että se stimuloi erytropoietiinin vapautumista munuaisissa, mikä lopulta johtaa punasolujen lisääntymiseen. Tämä ominaisuus on tärkeä niiden urheilulajien edustajille, joissa urheilijan kestävyys on eturintamassa. Kehonrakentajille tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole niin merkityksetön, jos muistamme, että yksi lihaskasvun mekanismeista perustuu lihasten kapillaarien määrän lisääntymiseen. Ja verisuonten lisääntyminen, etenkin kilpailun aattona, on tärkeä asia.

Ja viimeinen asia. Se, mikä epäilemättä ”pistää” boldenonin, on sen erikoispitkä ja erittäin raskas eteerinen ketju. Lääke ei vain sisälly työhön hyvin hitaasti, vaan myös yli kolmasosa lääkkeen painosta putoaa toimimattomalle ”painolastille”. Boldenonin epätarkkuus undekylenaatin muodossa on havaittu jo pitkään, mutta vasta äskettäin alettiin syntetisoida aineita, kuten boldenoniasetaattia ja boldenonipropionaattia. Toistaiseksi asetaatti- ja propionaattiversiot tästä tietysti kiinnostavimmat lääkkeet valmistetaan vain testilaboratorioissa, mutta olen varma, että se aika ei ole kaukana, jolloin boldenoniasetaatti ja boldenonipropionaatti ilmestyvät markkinoillemme.

Sivuvaikutukset

Boldenonilla ei ole käytännössä mitään sivuvaikutuksia, ainakaan miehillä. Myöskään lääkkeen oma testosteronin tuotanto ei tukahduta paljon.

Annostus

Boldenoniundekylenaatin tyypilliset annokset vaihtelevat 300-800 mg viikossa. 300 mg kokeneille urheilijoille on edelleen liian vähän, on järkevää noudattaa tätä annostusta vain, kun boldenonia yhdistetään muiden androgeenien kanssa. ”Työskentelyä” voidaan pitää noin 600-800 mg:n lääkkeen annoksena. Aluksi 150-200 mg boldenonia viikossa voidaan pitää sopivana annoksena. Samat annokset ovat hyväksyttäviä voimanostossa (paitsi raskaassa kategoriassa) ja muissa lajeissa, jotka eivät aseta suurempia vaatimuksia urheilijan painolle.

Boldenonilla on erittäin pitkä puoliintumisaika, ja se voidaan pistää viikoittain. Lisäksi ne tulisi tehdä viikoittain, mutta ei useammin – tämä on ainoa tapa saada nopeasti kumulatiivinen vaikutus. Perustuen siihen, että lääke on hyvin hitaasti sisällytetty työhön, kahden ensimmäisen käyttöviikon aikana annosta tulee nostaa puolellatoista kahteen kertaan.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

Jos päätät silti käyttää boldenonia lihasmassan kasvattamiseen, on parasta yhdistää se testosteronin enanthate- tai Sustanon-injektioihin. Yhdistelmän ”uskottavuuden lisäämiseksi” voit lisätä oksimetolonia.

Kuivauksessa boldenonin tärkeimmät ”kumppanit” ovat trenboloni tai stanozololi; voit käyttää kaikkien kolmen lääkkeen yhdistelmää. Kokeneet urheilijat voivat kokeilla ”kuivaa” ja testosteronipropionaattia, myös tässä boldenonin käyttö on erittäin sopivaa.

Naisten hakemus

Suuria lääkeannoksia käytettäessä voi esiintyä virilisaatioilmiöitä eli lisääntynyttä karvojen kasvua kasvoilla ja vartalolla. Mutta tämä tapahtuu pitkäaikaisessa käytössä ja suurilla annoksilla. Vaikka tätä lääkkeen ominaisuutta ei pidä aliarvioida, annokset 100-200 mg viikossa 4-5 viikon ajan eivät todennäköisesti johda virilisaatioon. On suositeltavaa käyttää Boldesten-50:tä tässä tapauksessa pienemmällä vaikuttavan aineen pitoisuudella liuoksessa.

Muutama sana Methandriolista

Ja aiheen lopussa haluaisin puhua toisesta ”osallistujasta” monimutkaisessa lääkkeessä nimeltä ”Meprobolone” – metandriolidipropionaatti.

Vastoin yleistä käsitystä methandriolin poikkeuksellisista anabolisista kyvyistä, sillä ei käytännössä ole yhtään. Methandrioli ei myöskään ole anabolinen steroidi, se on prohormoni, yksi androsteenidiolin muodoista. Tarkemmin sanottuna lääkettä kutsutaan 5-androsteeni-3β-dioliksi, joka tunnetaan paremmin nimellä 5AD. Samaan aikaan ei tiedetä, kenen kevyestä kädestä Methandriolille on katsottu antavat poikkeukselliset anaboliset kyvyt, jotka ovat verrattavissa … testosteronin anabolisiin kykyihin! Katsotaan kuinka oikea tällainen lausunto voi olla.

Aktivoituakseen kaikki prohormonit on muutettava itse hormoniksi. Tässä tapauksessa methandriol tai 5AD on muutettava testosteroniksi ja vasta sitten ne alkavat toimia. Minkä osan metandriolista luulet muuttuvan testosteroniksi? Et koskaan arvaa – jopa 0,19 %! Toisin sanoen yhden gramman 5AD:n saanto viikossa on verrattavissa 2 mg:n testosteronin saantoon samana ajanjaksona. Kerro minulle, oletko nähnyt monien urheilijoiden kasvattavan vaikuttavaa painoa kahdella milligrammalla testosteronia viikossa? Henkilökohtaisesti en ole koskaan tavannut sellaisia ​​ihmisiä.

Mitä käytännön hyötyä näin heikolla lääkkeellä voi olla? Osoittautuu, että ehkä – methandrioli on estrogeenireseptorin agonisti, eli sillä on estrogeenista aktiivisuutta muuttumatta estradioliksi. Kuten muistat, estrogeenilla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia voimaurheilijoille: se auttaa solujen glykogeenin kerääntymisessä ja stimuloi kasvuhormonin ja IGF-1:n eritystä sekä säätelee androgeenireseptoreita. Anabolisia steroideja käyttävät, joihin aromataasientsyymi ei vaikuta tai joilla ei ole progestiinia tai estrogeenista aktiivisuutta yksinään, ovat huonompia kuin ”edistyneemmät kollegansa” lihasmassan kasvattamisessa. Tämän ei-aromatisoivien steroidien puutteen kompensoimiseksi käytetään methandriolia.

Toinen methandriolin hyödyllinen ominaisuus on, että se estää osittain mesterolonin (Proviron) ja drostanolonin deaktivoitumisen, mikä tapahtuu niiden muuttuessa 5α-androsteeneiksi 3α-hydroksisteroididehydrogenaasientsyymin vaikutuksen alaisena. Drostanolonin tapauksessa tämän steroidin yhdistetty käyttö methandriolin kanssa ei kuitenkaan tuota erityistä hyötyä – drostanolonia käytetään yksinomaan ”kuivausvaiheessa”, ja methandriolilla on huomattava kyky kerätä vettä sen luontaisen estrogeenisen aktiivisuuden vuoksi.

Methandriolilla on myös tällainen hyödyllinen ominaisuus – leukosyyttien synteesin lisääntyminen. Tämä lääkkeen ominaisuus on hyödyllinen ihmisille, joilla on lisääntynyt taipumus sairastua, erityisesti vähäkalorisen ruokavalion aikana.

Methandriolin estrogeenistä aktiivisuutta, joka tietyn ajan kuluessa tulee liiaksi ja johtaa epämiellyttäviin seurauksiin, kuten liialliseen veden kertymiseen, rasvakertymiin tai jopa gynekomastiaan, ei voida voittaa aromataasi-inhibiittoreiden (Arimidex) avulla. Estrogeenireseptorin salpaajat (Clomid tai tamoksifeeni) voivat auttaa tässä. Lääkkeellä ei näytä olevan muita ”sivuvaikutuksia”.

Jotta methandriolin estrogeeninen aktiivisuus olisi positiivinen eikä haitallinen, sen 50 mg:n päivittäistä annosta ei saa ylittää. Yleensä metandriolia valmistetaan jo yhdessä boldenonin kanssa; jos se löytyy puhtaassa muodossaan, se on hyvin harvinainen. Kun otetaan huomioon metandriolidipropionaatin puoliintumisaika, joka on kaksi tai kolme päivää, yhdistelmävalmisteen injektiot tulisi antaa täsmälleen tällä taajuudella (2 ml ”Meprobolone” kerran kahdessa päivässä tai 3 ml kerran kolmessa päivässä). Testosteronia voidaan myös lisätä ”boldenoni + metandrioli” -yhdistelmään – joten yhdistetty lääke pystyy osoittamaan kykynsä lisätä lihasmassaa suuremmassa määrin.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€75

Paketti`

1 injektiopullo (10 ml), 500 mg / ml