Dbol 20 (Methandienone)

41.81

Tuotetunnus (SKU): 3500 Osasto:

Kuvaus

Dbol 20 (metandienoni)

Dbol 20 on melko voimakas anabolinen steroidi, ruiskeena annettava metandienoni Spectrum-Pharmalta (Eurooppa). Kuten muiden valmistusyritysten vaikuttavan aineen analogit, kehonrakennuksessa sitä käytetään pääasiassa voima- ja massanlisäyskursseilla, kun opiskelijan tehtävänä on saavuttaa nopea voimanlisäys ja vastaava lihasten kasvu.

Kuvaus Dbol 20:stä

Metandienoni, lääkkeen vaikuttava aine, on yksi ensimmäisistä anabolisista steroideista, jotka ilmestyivät lääkemarkkinoille. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1958 tuotenimellä Dianabol, saatavana 5 mg:n tabletteina, ja se oli tarkoitettu vain lääkekäyttöön. Mielenkiintoinen tosiasia: 1900-luvun 60-luvulle asti sitä ei pidetty urheiludopingina ollenkaan, joten sen käyttö ei ollut kiellettyä urheilijoilta.

Dbol 20:n vaikutus ilmaistaan ​​pääasiassa nopeana lihasmassan kasvuna, mikä vastaa vahvuusindikaattoreiden kasvua, suorituskyvyn kasvua ja antikatabolista vaikutusta. Lääkkeen sivuvaikutuksia ovat lisääntynyt ruokahalu, nopeutunut palautuminen ja luuston vahvistuminen.

Dbol 20:n sivuvaikutukset voivat olla androgeenisiä tai estrogeenisiä. Kurssin aikana mahdollisia sivuvaikutuksia, kuten akne, ärtyneisyys, rasvainen iho, vedenpidätys, kivesten surkastuminen, kohonnut verenpaine, gynekomastia ja jotkut muut.

Huomautus: Injektoitavat metandienonilääkkeet, kuten Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) (Spectrum-Pharma), eivät ole uusia kotimaan lääkemarkkinoilla, mutta kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä eroa niiden ja steroiditablettien (kapseleiden) välillä. Lyhyesti sanottuna injektioilla odotetaan olevan korkeampi biologinen aktiivisuus. Tämä, lukuun ottamatta vapautumismuotoa ja antotapaa, on niiden tärkein ero oraalisista analogeista.

Kenelle voit suositella Dbol 20:tä (nimi tulee sanasta ”Dbol 20”)? Mahdollisesti miehiä ja naisia, joilla on eri tasoinen kokemus urheilufarmakologiasta. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista! Kehon maskuliinisoitumisen (lisääntynyt aggressio, lisääntynyt klitoris, vartalon ja kasvojen karvojen kasvu, muut oireet) välttämiseksi urheilijoiden tulee noudattaa vähimmäisannosta – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) päivässä tai 2 päivän välein.

Dbol 20 hinta

Dbol 20:n pääasiallinen käyttö urheilutarkoituksiin on pitkäkestoiset yhdistettyjä kursseja, joilla on eri vaikeusaste. Lääke yhdistetään tehokkaasti steroideihin ja peptideihin, joilla on erilaisia ​​loppuvaikutuksia, testosteronipropionaatista kasvuhormoniin, jota harjoittelijat käyttävät aktiivisesti.

Seuraavaksi tarkastellaan kahta esimerkkiä suhteellisen turvallisista ja tehokkaista yhdistetyistä kursseista, joilla pyritään lisäämään voimaa ja rakentamaan lihaksia:

1. Dbol 20 (50-100mg päivässä) + testosteronisypionaatti (valitse tuotemerkkisi, 600-800mg viikossa) 6-8 viikon ajan. Lisälääkkeet: testosteronipropionaatti (100 mg joka toinen päivä 2-3 viikon ajan, poistuminen kurssista), tamoksifeeni (20-30 mg päivässä 3 viikon ajan, syklin jälkeinen hoito).

2.Dbol 20 (50-100mg per päivä) + testosteroniesteriseos (valitse haluamasi merkki, 250mg joka 3. päivä) + nandroloni dekanoaatti (valitse haluamasi merkki, 500 mg viikossa) 8-10 viikon ajan… lisälääkkeiden lisäksi poistumis- ja syklin jälkeiseen hoitoon voidaan tarvita myös mesterolone (tuotemerkki Proviron ja muut), anastrotsoli (tuotemerkki Anastrozolos ja muut), jopa hCG (tuotemerkki Choragon ja muut).

Dbol 20:n optimaalinen annos urheilijalle valitaan yksilöllisesti, mutta pääsääntöisesti se ei ylitä 50-100 mg (1-2 ml) päivässä tai 2 päivän välein. Lääke on valmistettu öljypohjalta ja vaatii parenteraalista antoa (injektio lihakseen).

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€42

Paketti`

70 tabletteja (20 mg / form)