Test P

26.88

Tuotetunnus (SKU): 3526 Osasto:

Kuvaus

Testosteronipropionaatti (alkuperäinen nimi Testosteroni propionaatti) on miehille tarkoitettu lääketieteellinen steroidilääke. Lääkkeen pääasiallinen toiminta on lisätä testosteronin tasoa kehossa, mikä johtaa lihasmassan ja voiman lisääntymiseen. Testosteroni on tärkein mieshormoni, joka vaikuttaa miehen seksuaaliseen kehitykseen ja ominaisuuksiin. Ja tämä on steroidin pääelementti, kuten nimestä voi päätellä. Tietyissä annoksissa se on välttämätöntä jokaiselle miehelle.

Kuvaus lääkkeestä

Testosteronipropionaattia myydään 10 mg:n injektiopullojen pakkauksissa. Se valmistetaan injektion muodossa, steriili, ruiskutetaan lihakseen, on suositeltavaa käyttää sitä valmisteluvaiheessa, ei ennen esityksiä.

Sovelluksen ja vaikutusten sykli

Tätä steroidia voidaan käyttää sekä yksinään että yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Ensinnäkin on suositeltavaa pistää 50 mg testosteronipropionaattia joka toinen päivä. Kokeneille urheilijoille: 100 mg, mutta joka päivä. Steroidi toimii nopeasti, mutta sitä on käytettävä jatkuvasti 4-6 viikon ajan, jotta se olisi tehokas. Jos olet tehnyt kaiken oikein (ei huimausta ja oksentelua), saat lihaskasvua ja voiman tunteen.

Vahvuuden lisäämisen lisäksi steroidi voi:

  • Geenien transkriptio alkaa;
  • Lisää seksuaalista halua;
  • Estä sepelvaltimotauti ja iskeeminen sydänsairaus;
  • Nopeuta palautusprosesseja;
  • Polta rasvaa;
  • Lisää insuliinin kaltaisen kasvutekijän tasoa maksassa ja sydämessä.

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€27

Paketti`

10 ml / 100 mg