Stano-lab 20

41.81

Tuotetunnus (SKU): 3505 Osasto:

Kuvaus

Stano-lab 20

Lyhyt kuvaus lääkkeestä Stano-lab 20

Stano-lab 20 on erittäin anabolinen steroidi, jolla on lieviä androgeenisiä ominaisuuksia. Stano-lab 20 on kysyntää kaikentyyppisille urheilijoille, jotka käyttävät urheilufarmakologiaa voimanindikaattoreiden lisäämiseen, ylimääräisen rasvan polttamiseen, kestävyyden lisäämiseen ja korkealaatuisen lihasmassan kasvattamiseen.

Stano-lab 20:n valmistaa suhteellisen nuori, mutta jo vakiintunut yritys, 7Lab Pharma. Stano-lab 20:n pääkomponentti on Stanozolol, joka valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1962 lääketieteelliseen käyttöön ja joka on ilahduttanut urheilijoita saannin tuloksilla vuosikymmeniä. Stano-lab 20:llä on 320 % anabolista ja 30 % androgeenista aktiivisuutta verrattuna endogeeniseen testosteroniin.

Stano-lab 20 tablettia yhdistettynä intensiiviseen harjoitteluun ja oikein tasapainoiseen ruokavalioon mahdollistavat urheilijan vaikuttavien tulosten saavuttamisen ja lääkkeen oikealla käytöllä myös kehon parantamisen. Stano-lab 20 antaa urheilijalle mahdollisuuden lisätä ruokahalua, kestävyyttä ja voimaa, poistaa ylimääräistä rasvaa ja nestettä kehosta ja antaa lihaksille näkyvämmän muodon. Urheilija voi tuntea voimanpurkauksen lähes välittömästi Stano-lab 20 -tabletin ottamisen jälkeen, ja se tuntuu 8 tunnin ajan. Koska vaikutusaika ei ole niin pitkä, on suositeltavaa ottaa lääke säännöllisesti koko kurssin ajan.

Lääkkeen Stano-lab 20 sivuvaikutukset

On huomattava, että lääkkeellä ei voi olla vain positiivinen vaikutus kehoon harvoissa tapauksissa, ja väärin lasketulla annoksella voidaan havaita sivuvaikutuksia. Ne ilmenevät kohonneena verenpaineena, elimistön kohonneena kolesterolina, on myös hyvä muistaa, että Stano-lab 20 oraalisilla tabletteilla on myrkyllinen vaikutus maksaan.

Huomio! Nyt Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) on ​​saatavilla uudessa pakkauksessa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€42

Paketti`

100 tabletteja (20 mg / form)