Anadrol 50

44.79

Tuotetunnus (SKU): 3496 Osasto:

Kuvaus

Anadrol 50

Tervehdys kaikille terveellisiä elämäntapoja kannattaville lukijoille! Tämän päivän aihe koskee farmakologian alaa tai pikemminkin lääkettä Oxymetalon, jolla on useita lajikkeita. Alla keskustelemme sen ominaisuuksista, käyttösäännöistä, sivuvaikutuksista, vasta-aiheista jne., ja saamme myös selville, kuinka tehokkaasti se nopeuttaa lihasmassan kasvua.

Mikä tämä lääke on ja mihin se on tarkoitettu?

Oksimetoloni on urheilijoiden keskuudessa suosittu steroidi, joka stimuloi erytropoietiinihormonin tuotantoa ja parantaa hemoglobiinin muodostumista. Yksinkertaisesti sanottuna tämä aine korkeiden anabolisten ominaisuuksiensa ansiosta antaa urheilijoille mahdollisuuden lihoa nopeasti, lisätä voimaa ja jopa parantaa vammoja.

Kuvaus ja lyhyt esiintymishistoria

Oxymetalon-steroidi näki maailman ensimmäisen kerran vuonna 1959, jolloin Syntex Pharmaceuticals keksi sen hoitamaan epätasapainoisen punasolun (happea kuljettavat solut) aiheuttamia vaivoja. Se on luonteeltaan synteettistä ja sillä on monia eri nimiä: Oxydex, Anapolon, A 50 jne.

Myyntiehdot

Anadrol (itse Oxymetalone) pidetään ehdottomasti hyväksyttynä lääkkeenä ja sitä myydään useimmiten pillerimuodossa. Sillä on monia nimiä ja eri valmistajia, joten ostaminen on helpompi tehdä tilaamalla yrityksen tai Internetin kautta. Tämä ei vaadi reseptiä, mutta ennen kurssia on tarpeen tutkia käyttöohjeet kunnolla maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi ja sivuvaikutusten todennäköisyyden vähentämiseksi.

Miten se vaikuttaa kehoon?

Tämän lääkkeen steroidiprofiili ei eroa sen analogeista (Turinabol, Winstrol, Deca jne.) ja sillä on suurempi vaikutus tuki- ja liikuntaelimistöön. Lisäksi se nopeuttaa kaikkia aineenvaihduntaprosesseja, mikä lisää harjoittelun tehokkuutta. Yksinkertaisesti sanottuna lihakset saavat saman kuormituksen, mutta palautuvat nopeammin ja loukkaantumisriski pienenee. Tämän avulla voit saavuttaa nopean painonnousun.

Farmakokinetiikka ja farmakodynamiikka

Anapolon on vahvasti anabolinen eli aine, joka parantaa aineenvaihduntaa ja myös nopeuttaa uusien solujen muodostumista, hemoglobiinin synteesiä ja aktivoi verenvuotoa.

 • Ensinnäkin tämä lääke luo suotuisat olosuhteet kollageenin lisääntymiselle, mikä tekee tuki- ja liikuntaelinten kudoksesta joustavamman ja siten antaa sen kestää suurempia kuormia.
 • Kehon painon nousun ohella Anapolon aktivoi muita järjestelmiä, jotka lisäävät veden ja rasvan määrää, kuten kehon ravintoaineita, mikä huomioidaan myös todellisessa painossa.
 • Kun naiset käyttävät Anadrol 50:tä, se vaikuttaa estrogeeni- ja progesteronihormonien tuotantoon, jotka vaikuttavat kuukautiskiertoon, raskauteen ja seksuaaliseen kehitykseen ja voivat siten aiheuttaa poikkeavuuksia kehon toiminnassa.

Toinen tällaisten boosterien ominaisuus on systemaattinen, eli kurssin käyttö. Tästä syystä on äärimmäisen vaikeaa ylläpitää tuloksia (paino, voima jne.) kurssin päätyttyä, ja jyrkkä pudotus on mahdollista myös farmakologian tai ruokavalion lääkettä vaihdettaessa.

Julkaisumuoto

True Oxymetholone valmistetaan vain kahdessa muodossa: 50mg tabletteja ja injektiot. Toisin kuin jälkimmäinen, ensimmäinen on yleisin ja sitä myydään usein verkkosivustoilla tai urheiluravintokaupoissa. Tällaisen lääkkeen likimääräinen hinta vaihtelee pakkauksen koon mukaan. On epärealistista löytää sitä injektiopullojasta, koska niitä valmistetaan pieninä määrinä vain niille, jotka eivät jostain syystä voi ottaa pillereitä.

Sävellys

Jos puhumme anabolisista aineista, on tärkeää ottaa huomioon aktiivinen kyky. Se ilmenee Oxymetalonissa, joka on synteettistä alkuperää. Eli sen molekyyli valmisteessa on tärkein aktiivinen elementti, joka vaikuttaa massaan. Kaikkia muita pidetään apuvälineinä ja välttämättöminä assimilaatiossa. Yksinkertaisesti sanottuna Oxymethalon on sekä lääkkeen nimi että aine, josta se on valmistettu.

Hyötyä ja haittaa

Määrittämällä anabolisten steroidien positiiviset ominaisuudet ja niiden haitat voidaan päätellä, että ne ovat samoja kuin muut vastaavat aineet. Eduista erottuvat seuraavat.

 • Hyvää helpotusta kehosta parissa kuukaudessa.
 • Lisääntynyt voima ja pienempi loukkaantumisriski.
 • Nopea palautuminen harjoituksen jälkeen.
 • Aineenvaihduntaprosessien kiihtyminen.

Näiden merkittävien etujen taustalla on myös haittoja, jotka vaikuttavat jo terveydentilaan.

 • Suurin haittapuoli on testosteronin tuotannon häiriintyminen luonnollisella tavalla.
 • Epätasapaino aineenvaihduntaprosesseissa.
 • Kyky rullata taaksepäin (nopea painonpudotus vastaanoton lopussa).

Oksimetolonia pidetään hyvänä lääkkeenä nopean fyysisen kehityksen kannalta, mutta sen rinnalla monet prosessit kehossa etenevät kiihtyvällä nopeudella, mikä häiritsee luonnollista tasapainoa. Toisin sanoen sillä on merkittäviä etuja ja haittoja, jotka ovat vastakkaisia.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Joissakin tapauksissa on jopa hyödyllistä ottaa tämä lääke, koska se keksittiin alun perin lääkkeeksi. Sitä määrätään anemiapotilaille, ja sitä käytetään myös sädehoidossa. Ominaisuuksiensa ansiosta Oxymetalone tarjoaa nopean toipumisen ja paluu vanhaan elämään. Mutta väärällä lähestymistavalla voit aiheuttaa valtavaa vahinkoa keholle.

Esimerkiksi munuaisongelmien esiintyminen kieltää kategorisesti lääkkeiden käytön, koska ne kuormittavat suuresti eritysjärjestelmää. Tätä steroidia ei myöskään suositella urheilijoille, joilla on alhainen verenpaine ja maksan toimintahäiriöitä, ja vielä enemmän raskaana oleville naisille. Yleisesti ottaen, jos voimme perustellusti olettaa, että anaboliset steroidit ovat vähiten haitallisia terveelle ja joustavalle keholle.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Oxymetalonin ottamisen jälkeen saattaa ilmetä kolmannen osapuolen oireita.

 • Merkittävin negatiivinen vaikutus on maksaan, koska se on luonnollinen suodatin ja siirtää kaikki vieraat aineet itsensä läpi.
 • Miesten luonteenpiirteiden ilmentyminen naisilla (karkea ääni, kohotettu vartalo, pullistuneet suonet jne.).
 • Lihasspasmit (kouristukset).
 • Pahoinvointi, vilunväristykset, vatsakipu, ruoansulatushäiriöt – nämä merkit voidaan ilmaista yksilöllisesti.
 • Ihosairaudet.

Anadrol on ehdottomasti kielletty raskauden aikana, vaikka kuukautiset olisivat vain pari viikkoa. Tällaisissa olosuhteissa on parempi luopua kokonaan ruokavalioista ja tarpeettomasta stressistä, vaan päinvastoin, levätä enemmän ja syödä terveellisiä vitamiiniruokia.

Yliannostus

Jos et noudata lääkkeen annosta sen ottamisen aikana, et heikkene lievästi huonovointisesti. Yliannostus aiheuttaa vakavia häiriöitä.

 • Lihavuus on kehon rasvan lisääntymistä.
 • Rintojen suureneminen (miehillä).
 • Joissakin tapauksissa yksinkertainen sairaus (kuume, vatsakipu jne.).
 • Hypertensio.
 • Eturauhastulehdus, hiustenlähtö ja hermostuneisuus.

Tällaisia ​​oireyhtymiä esiintyy usein niillä, jotka ottavat oksimetalonia ja laiminlyövät oikean annoksen.

Kauanko paketti kestää?

Jos haluat sanoa, kuinka kauan tämän steroidin pakkaus kestää, sinun on otettava huomioon itse pakkauksen koko. Myynnissä näitä löytyy useammin.

 • 20 kpl – riittää 3 viikoksi.
 • 60 kpl – riittää koko kurssille (6-7 viikkoa).
 • 100 kpl: Yksi pakkaus on suunniteltu 3 kuukaudeksi ja 1 viikoksi.

Valmistaja ilmoittaa nämä aikavälit viittaamalla pelkkään annostukseen vakioannoksella (1 tabletti päivässä). Alla on kuvat paketeista.

Varastointiolosuhteet

Oxymetalonia suositellaan säilytettäväksi samassa paikassa kuin kaikki muutkin farmakologiset aineet – kosteudelta ja valolta suojatussa paikassa. Se voi olla vaatekaappi tai yöpöytä, joka sijaitsee kaukana vedestä. Joten lääke ei menetä ominaisuuksiaan.

Viimeinen käyttöpäivä

Anadrol 50:n (sama Oxy) vaikutusaika riippuu suurelta osin pakkauksesta. Jos se on injektiomuoto (injektiopulloissa), niiden kesto on yleensä rajoittamaton. Samaa voidaan sanoa kapseleista. Mutta useimmat valmistetaan rakkuloissa tai kuplissa. Ensimmäisessä tapauksessa pakkaus takaa luotettavan tiivistyksen ja siten pitkän käyttöiän. Mutta toisessa, kun tabletteja ovat ulkoympäristössä, varastointiin on suhtauduttava viisaasti ja kaikkia ehtoja on noudatettava (kosteus- ja valosuojaus).

Yleensä useimmat steroidit säilyttävät ominaisuutensa useita vuosia, koska niillä on synteettinen perusta.

Kuinka ottaa se hyvin?

On tarpeen aloittaa siitä, että mikä tahansa lääke otetaan sen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Siksi se on tutkittava huolellisesti ennen sen käyttöä, vaikka se olisi vieraalla kielellä. Mitä tulee Oxymetalone, se lasketaan kehon painon perusteella ja sitä käytetään 50 milligramman kehonrakennustableteissa. Annoksen lisääminen ei anna tuloksia, se vain vahingoittaa kehoa.

Antotapa ja annostus

Kuten edellä mainittiin, aikuiselle urheilijalle riittää 0,05 g lääkettä päivässä (1 tabletti). Tämä riittää nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja vahvistamaan tuki- ja liikuntaelimistöä. Käyttöaika ei vaikuta erityisesti tulokseen, joten sen voi nauttia ennen ateriaa tai sen jälkeen.

Suuremmat annokset on tarkoitettu vain sairauksien hoitoon, eikä niitä käytetä urheilun alalla.

Kurssin kesto

Kaikki steroidit annoksesta riippumatta otetaan tietyn ajan, jota kutsutaan ”kurssiksi”. Anadrolin tapauksessa se kestää puolitoista kuukautta tai 6 viikkoa. Eli 45 päivän ajan urheilijan tulee ottaa yksi tabletti (50 mg) joka päivä, yhdistäen tämä tasapainoiseen ruokavalioon ja tehokkaaseen harjoitteluun.

Vastaanottosuunnitelmat

On suositeltavaa käyttää Oxymethalonia urheilussa vain kovan harjoittelun aikana. Kurssi voidaan eristää tai yhdistää muihin lääkkeisiin. Tämä johtuu siitä, että se parantaa aineenvaihduntaprosesseja, mutta vaikuttaa heikosti androgeenien (sukupuolihormonien) tuotannosta vastaaviin rauhasiin aiheuttaen niiden puutteen. Siksi vaikutuksen tehostamiseksi hormoneja voidaan täydentää ulkopuolelta yhdistämällä Oxymetalone-vastaanotto muihin keinoihin.

Kuinka kauan kestää toimia

Jos puhumme sisäisistä tuntemuksista, ne voidaan kuulla jo ensimmäisellä viikolla (lisäys 1-2 kg). Yleensä nivelkipu vähenee merkittävästi ja voimaa lisätään. Lihakset tuntuvat täyteläisiltä ja palautuvat paljon nopeammin.

Ulkoisesti konkreettinen tulos näkyy 14 päivän kuluttua, kun noin puolet kurssista on kulunut. Mutta maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi (8-10 kg massaa), saannin tulee olla täydellinen (kaikki 6 viikkoa). Ota kokeellisia tarkoituksia varten kuva itsestäsi ennen ja jälkeen annoksen ja näe ero.

Mihin se yhdistetään?

Oksimetoloni yhdistetään useimmiten lääkkeisiin, jotka aktivoivat sukupuolirauhasia, jotka tuottavat hormoneja tai sisältävät niitä jo koostumuksessa. Loistava kumppani on testosteronin enantaatti, jonka annoksen tulisi olla noin 40 mg/vrk, tai muu sukupuolihormonien tasoa nostava aine. Anapolonin toiminnan ymmärtämiseksi paremmin voit katsoa videon, joka kertoo tästä lääkkeestä.

Kurssin terapian jälkeen

Kehon aiemman työkyvyn palauttamiseksi kurssin suorittamisen jälkeen on suoritettava PCT. Prosessin ydin on lääkkeen (esimerkiksi klomifeenin) käyttö, joka stimuloi sukupuolihormonien luonnollista vapautumista ja aineenvaihdunnan palautumista. Hoito on parasta aloittaa viikon kuluttua Oxymetalonin käytöstä ja jatkaa 14 päivää. Apteekista on täysin mahdollista löytää PCT-lääkkeitä. Tyypillisesti vakioannos on kaksi tabletteja ensimmäisellä viikolla (aamulla ja illalla) ja yksi toisella viikolla (vain aamulla).

Kuinka olla ostamatta väärennettyä?

Alkuperäisen lääkkeen ostamiseksi sinun on otettava yhteyttä virallisiin valmistajiin. He ovat.

 • The British Dispensary – tunnettu Androlic julkaistaan.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Valmistaja Oxiged 50.
 • Olymp Labs on turkkilainen Oxymetalon.

Kun ostat verkossa, yritä lukea sivuston vierailijoiden arvosteluja ja tuotearvioita.

Lisäksi, jos noudatat ohjeita huolellisesti, siinä on oltava valmistajan yhteystiedot, mukaan lukien puhelin. Halutessasi voit myös soittaa hänelle ja kysyä, toimitetaanko tämä tuote jälleenmyyjälle.

Millainen pakkauksen tulee olla?

Vuodelle 2018 tämän lääkkeen valmistaja käyttää kahden tyyppisiä pakkauksia: foliolla suljettuja purkkeja ja tavallisia läpipainopakkauksia. On syytä muistaa, että Oxymetalonea sisältävillä tuotteilla on monia eri nimiä: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolon jne. Mutta ne ovat kaikki identtisiä ja eroavat vain valmistajalta ja suunnittelulta.

Väärennetty ja alkuperäinen mitä eroa on?

Väärennöksiä on mahdotonta erottaa alkuperäisestä paljaalla silmällä. Ensimmäinen asia, johon sinun tulee kiinnittää huomiota, on todistus. Jos se on saatavilla, se osoittaa tuotteen ilmoitetun laadun mukaisuuden. Siksi tämän ostoasiakirjan puuttuessa ei voi edes puhua.

Ne säästävät usein väärennöksissä, joten voit löytää puutteet pelkällä pintapuolisella arvostelulla. Se voi olla epäselviä kirjaimia ohjeissa, huonosti liimattuja tarroja, pakkauksen virheitä jne.

Palaute isännöitsijältä

Ennen ja jälkeen tuloksia

Oksimetanoli on osoittautunut tehokkaaksi lääkemarkkinoilla, koska sillä on monia etuja ja se on sopivin vaihtoehto sekä aloitteleville että kokeneille urheilijoille. Se alkaa toimia välittömästi ja kuuden viikon aikana on täysin mahdollista lihoa 8 kg. Samaan aikaan ei ole vakavia komplikaatioita kurssin lopussa.

Mitä lääkärit ja tutkijat sanovat?

Toistaiseksi vain harvat hyväksyvät tehosteiden käytön yleisesti, koska ne muuttavat kehon luonnollista toimintaa. Lääkärit sanovat kuitenkin, että oksimetolonilla on monia etuja verrattuna muihin anabolisiin steroideihin. Yksi niistä on suorituskyky. Eli elimistö reagoi hyvin nopeasti tämän aineen sisältöön.

Vaikka tilastojen mukaan on vain vähän tuhoisia seurauksia, kukaan ei ole immuuni niille. Päätöksen lääkkeen käytöstä tekee jokainen itse.

Analogit

Oxymetalonin analogeista voidaan erottaa seuraavat.

 • Anadrol ja Anadrol 50.
 • Oksandroloni.
 • Anabol.
 • Kitosaani.
 • Jos puhumme lääkkeistä, joilla on samanlainen vaikutus, voimme harkita Sustanonia, metaania ja metyylitestosteronia.

Johtopäätös

Oksimetanoli on luonnollisesti käytetty synteettinen steroidi, jolla on laillinen asema ja jolla on monia eri nimiä. Kokeneiden urheilijoiden mukaan se itse asiassa lisää kehon massaa ja liittyy voiman hankkimiseen, ja sen suhteellisen alhainen hinta tekee siitä edullisemman. Kuitenkin, kuten kaikilla anabolisilla steroideilla, sillä on sivuvaikutuksia, joita esiintyy useimmiten ihmisillä, joilla on heikko keho. Siksi sen voivat turvallisesti ottaa vain fyysisesti terveet ihmiset, joilla ei ole munuais- tai maksaongelmia.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€45

Paketti`

60 tabletteja (50 mg / form)