Boldzone

54.75

Tuotetunnus (SKU): 3512 Osasto:

Kuvaus

Boldzone

Nykyään ammattiurheilijat käyttävät yhä enemmän boldenonia lihasmassan kasvattamiseen. Tämä ruiskeena käytettävä lääke on lievä steroidi ja testosteronin muunneltu muoto. Sitä käytettiin alun perin eläinlääketieteessä, mutta siitä on tullut suosittu kehonrakennuksessa ja muissa urheilulajeissa viime vuosina.

Urheilijat puhuvat boldenonista erittäin tehokkaana lääkkeenä. Vaikka sillä on suhteellisen hidas vaikutus kehoon verrattuna muihin steroideihin, se auttaa saamaan laadukasta lihasmassaa.

Toiminnan ominaisuudet

Lihasmassan kasvattaminen boldenonilla saavutetaan ruokahalun jyrkän lisääntymisen kautta. Samaan aikaan lääkkeellä ei käytännössä ole sivuvaikutuksia, sitä voivat käyttää sekä mies- että naisurheilijat. Boldenonin ottaminen tarjoaa:

  • Turvallinen joukko lihasmassaa;
  • Vahvistaa kestävyyttä;
  • Voiman kasvu.

Tämän lääkkeen ottaminen on erityisen hyödyllistä niille, jotka tarvitsevat suuren määrän kaloreita, mutta jostain syystä se on vaikeaa. Sitä suositellaan myös, kun käytät ruokahalua hillitsevien steroidien shokkisykliä, jotta varmistetaan haluttu lihasmassan kehitys.

Lääkkeen tärkeä etu on alhainen aromatisaatiotaso ja minimaalinen oman testosteronin tuotannon tukahduttaminen. Urheilijat, jotka ottavat boldenonia suositellulla annoksella, eivät välttämättä pelkää gynekomastiaa, turvotusta ja muita epämiellyttäviä vaikutuksia, jotka liittyvät korkeisiin estrogeenitasoihin.

Boldenone toimii hyvin lähes kaikkien muiden anabolisten steroidien kanssa. Siksi sitä voidaan käyttää sekä vähärasvaisen lihasmassan kasvattamiseen että kuivauksen aikana.

Kuinka ottaa lääke oikein?

Boldenonea ei ole tarkoitettu nopeisiin tuloksiin, se otetaan 10-12 viikon tai pidemmän kurssin aikana. On myös pidettävä mielessä, että vaikuttavalla aineella on suhteellisen pitkä puoliintumisaika – vähintään 9-10 päivää. Siksi paras vaihtoehto on pistää lääke kerran viikossa.

Boldenonin käytön harvinaisia sivuvaikutuksia ovat:

  • akne;
  • kaljuuntuminen;
  • Eturauhasen hypertrofia.

Useimmiten nämä sivuvaikutukset ilmenevät, kun suositeltu annos ylittyy.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€55

Paketti`

vial from 10 ml (250 mg / ml)