Androver

45.79

Tuotetunnus (SKU): 3532 Osasto:

Kuvaus

Androver on Vermodjen valmistama voimakas anabolinen ja androgeeninen aine. Steroidia on saatavana 50 mg:n tabletteja (aktiivisen aineen pitoisuus) muodossa ja se on tarkoitettu annettavaksi suun kautta (sisälle).

Rautalajeissa kehonrakennuksesta voimanostoon Androveria (oksimetolonia) voidaan suositella vain urheilijoille, joilla on kokemusta urheilufarmakologiasta. Sillä on erittäin voimakas ja nopea vaikutus, joka on ylivoimainen aloittelijoille.

Hyödylliset ominaisuudet

Tablettien systemaattisella käytöllä lääke edistää parannuksia, kuten:

  • Lihasjärjestelmän lisääntyminen (lihasten hypertrofian vuoksi);
  • Voimakasvu, lisääntynyt kestävyys;
  • Toipumisen nopeuttaminen;
  • Lisääntynyt ruokahalu
  • Parantaa nivelsiteiden ja nivelten toimintaa.

Androverin on vahvistettu vähentävän SHBG:tä ja parantavan hematopoieesia. Tämä johtaa vastaavasti vapaan testosteronin pitoisuuden nousuun veressä ja hapen kuljetuksen paranemiseen lihaksiin. Sen sanotaan myös lisäävän erytropoietiinin eritystä.

Huomautus: Oksimetoloni (Androver ja sen analogit) on yksi tehokkaimmista suun kautta annettavista anabolisista steroideista: anabolinen aktiivisuus lisääntyy 320 %:iin testosteronista, androgeeninen aktiivisuus vähenee 70 % ja puoliintumisaika on noin 9 tuntia. Se on synteettinen steroidi, joka kehitettiin erityisesti lääkekäyttöön 1900-luvun 60-luvulla.

Androverin sivuvaikutus

Ihmiskeho sietää yleensä tabletit hyvin. Jos et käytä vastaanottoa väärin, vakavia komplikaatioita ei todennäköisesti esiinny. Androgeenisten, estrogeenisten tai progestiinisivuvaikutusten kehittymisen mahdollisuutta ei kuitenkaan voida 100-prosenttisesti sulkea pois. Mahdollinen: liiallinen nesteen kertymä, akne, kohonnut verenpaine, hikoilu, libidon heikkeneminen, kivesten surkastuminen, kaljuuntuminen, gynekomastia.

Myös arvosteluissa on valituksia pahoinvoinnista, närästyksestä ja ruokahaluttomuudesta.

Pääsykurssi

Se on voimakas lääke voiman ja massan kasvattamiseen, jota on käytettävä systemaattisesti maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Urheilijoille suositellaan annosta 50-100 mg / vrk. Päivittäinen antotiheys johtuu vaikuttavan aineen lyhyestä puoliintumisajasta. Kurssin keskimääräinen kesto on 6 viikkoa. Pidempiä tabletteja ei yleensä käytetä, jotta se ei aiheuta maksakomplikaatioita.

Androver-sykli saattaa vaatia seuraavien lääkkeiden käyttöä: mesteroloni (Proviron), anastrotsoli (aromaasinestäjä), gonadotropiini (hCG). Joskus niitä tarvitaan vain sivuvaikutusten välttämiseksi, varsinkin kun on kyse useiden AAS:ien yhteiskäytöstä.

Klomifeenisitraattia (Clomid) tai tamoksifeenia (Tamoximed) tulee käyttää syklin jälkeisen hoidon aikana tulosten palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€46

Paketti`

100 tabletteja / 50 mg