ANAPOLON

95.56

Tuotetunnus (SKU): 3536 Osasto:

Kuvaus

ANAPOLON: MITÄ SE ON?

Anapolon erottuu tehokkuudestaan muiden tablettien steroidien taustalla. Tämän anabolisen steroidin avulla urheilijat voivat saada suuria määriä massaa ja myös saada voimaa nopeasti. Online-steroidikauppamme tarjoaa urheilijoille mahdollisuuden ostaa Anapolonia houkuttelevaan hintaan.

ANAPOLONIN OTTAMISEN VAIKUTUKSET

Lääkkeen tärkein vaikuttava aine on oksimetoloni. Anabolisen aktiivisuuden suhteen ne ovat 3,2 kertaa tehokkaampia kuin endogeeninen mieshormoni. Tässä tapauksessa happia voidaan pitää kohtalaisena androgeenina, koska vastaava parametri ei ylitä 45 prosenttia.

Asteroidia luodessaan tutkijat keskittyivät sen lääketieteelliseen käyttöön. Tällainen vahva OC ei kuitenkaan voinut jäädä urheilijoilta huomaamatta. Tämän seurauksena urheilijat ovat käyttäneet Oxymetholonea yli viiden vuosikymmenen ajan. Tarkastellaan hapin tärkeimpiä positiivisia ominaisuuksia:

  • Nopea lihasmassan kasvu.
  • Kuljetusproteiinien toiminta estyy tehokkaasti.
  • Proteiinien aineenvaihdunta kiihtyy.
  • Teho kasvaa dramaattisesti.
  • Punasolujen tuotanto kiihtyy.
  • Nivelsidelaitteen tehokkuus paranee.

Koska steroidi osoittaa melko voimakasta androgeenistä aktiivisuutta syklin aikana, vain miehet voivat tilata Anapolonia. Urheilijoita kehotetaan kiinnittämään huomiota kevyempään AAS:ään. Hydroksin asiantunteva käyttö varmistaa kielteisten vaikutusten puuttumisen. Niiden esiintymisen mahdollisuutta ei kuitenkaan voida täysin sulkea pois. Vaikka anabolisen aineen aktiivinen ainesosa on heikosti maustettu, estrogeeniset sivuvaikutukset ovat mahdollisia. Terveysongelmien välttämiseksi urheilijat suosivat Provironia.

SÄÄNNÖT ANAPOLONIN KÄYTTÖÖN URHEILESSA

Anabolisten aineiden suositeltu päiväannos on 50-150 mg. Nyt puhumme kehonrakennuksen harrastajista, koska ammattiurheilussa tätä anabolista ainetta käytetään suurempina annoksina. Useimmissa tapauksissa Anapolon-kurssi kestää 1,5 tai enintään 2 kuukautta. Muista, että tämä on tabletteja sisältävä steroidi, jolla on joitain maksatoksisuuden merkkejä.

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme Anadrolin yhdistämistä muihin steroideihin. Muista, että tämä voi olla vain ruiskeena annettava AAS. Kehonrakennuksessa happea käytetään lihasmassan nopeaan kasvattamiseen. On aivan selvää, että se kannattaa yhdistää samanlaisten lääkkeiden kanssa. Yleensä nämä ovat pitkä testosteroni ja trenbolonit, boldenoni, nandrolonidekanoaatti. Tällaisten yhdistelmien ansiosta voit saada suurimman määrän lihasmassaa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€96

Paketti`

100 tabletteja / 50 mg