Stanoxyl Depot 10 amps

49.77

Tuotetunnus (SKU): 3504 Osasto:

Kuvaus

Stanoxyl Depot 10 ampeeria

Winstrol

Winstrol on anabolinen steroidi, jota voimaurheilijat käyttävät laajalti. Sen vaikuttava aine on stanozololi. Sen avulla saavutetaan lääkkeen oton tarvittava vaikutus, nimittäin lihasten rakentaminen ja androgeeniset vaikutukset.

Työkalu ei ole kovin vahva anabolinen, kun sitä verrataan muihin markkinoilla oleviin lääkkeisiin. Mutta sen lempeä toiminta takaa hitaan mutta erittäin luotettavan tuloksen. Winstrol valmistetaan injektiota varten ja tabletteina. Analysoimalla lääkkeen koostumusta voimme turvallisesti sanoa, että se on peräisin testosteronista.

Winstrol injektio

Steroideja arvostetaan niiden korkean anabolisen indeksin ja alhaisten androgeeniarvojen vuoksi. Nämä ovat Vincen omaisuutta. Tämä auttaa vähentämään haittavaikutuksen mahdollisuutta. Lääkkeen ruiskeena olevaa muotoa ei aromatisoida.

Nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi urheilijat valitsevat Winstrol Depot (injektoitavan) lihasten rakentamiseen. Usein lääkettä käytetään painonpudotukseen, koska se pystyy ajamaan pois rasvakertymiä ja edistämään kuivumista.

Soveltamissäännöt

Valmistajan ohjeissa suositellaan tuotteen käyttöä ihmisille, joiden paino on lähellä normaalia. Ennen kuin otat tai pistät Winstrol-injektion, sinun tulee tietää lääkkeen tavanomaisen käytön yleiset säännöt:

 • sinun täytyy pistää hauislihakseen käyttämällä 50 mg liuosta;
 • enintään 25 mg lääkettä tulee ottaa päivässä, jos se vapautuu tabletteina;
 • kurssin alussa sinun tulee ottaa vähimmäisannos, eli 10 mg, ja vasta 5-7 päivän kuluttua nosta se 25 mg:aan;
 • annosta tulee myös pienentää kurssin lopussa.

Jos noudatat tätä kurssia, terapiaa ei tarvita ottamisen jälkeen. On suositeltavaa yhdistää Winstrol-vastaanotto ja urheiluravitsemus, mikä auttaa lisäämään helpotusta.

Paljon parempi tehdä Winstrol-ruiskeet

Urheilijat kiistelevät usein, mikä pistoskohta on paras. Monia eri variaatioita voidaan kuulla. Emme kuitenkaan suosittele kokeilemaan näitä vaihtoehtoja itse. Välttääksesi terveysongelmia, pidättäydy kokeilemasta.

Jos injektio annetaan lihakseen, se on järkevää pistää lihakseen. Paras lihas on gluteus maximus. Jos laitat injektion täsmälleen sinne, paiseiden ja muiden epämiellyttävien hetkien todennäköisyys laskee nollaan.

Monet urheilijat huomaavat, että parhaat tulokset saavutetaan injektoimalla lihakseen, jota he haluavat pumpata. Mutta ei ole niin. Vaikutus on sama, mutta et ehkä pidä paikallisesta reaktiosta.

Winstrol steroidiprofiili

Lääkkeen ominaisuudet:

 • ei aromatisointia;
 • lääkkeen myrkyllisyys sen ottamisesta pillerimuodossa;
 • vapautumismuodot: injektio ja tabletit;
 • toiminta-aika on noin 8 tuntia;
 • tulos näkyy: tabletteja 21 päivää nielemisen jälkeen, injektio 50 päivää;
 • 320 % anabolinen testosteronivaikutus;
 • androgeeninen 30%.

Lääkkeen edut

Kehonrakennuksessa tämä lääke on melko suosittu. Tämä johtuu siitä, että sillä ei ole vaikutusta painoon, mutta sillä on huomattava vaikutus helpotukseen. Mutta nämä eivät ole lääkkeen ainoita etuja.

Korjaustoimenpiteen edistämät muutokset:

 • helpotus lisääntyy. Huolimatta siitä, että Stanozolol ei auta lisäämään lihaskuitujen määrää, se pystyy luomaan helpotuksen, josta kaikki turvallisuusviranomaiset haaveilevat. Suonet päällä
 • keho saa kauniin kuvion, rasvakertymät vähenevät;
 • ylimääräinen neste poistuu kehosta. Siksi tätä työkalua käytetään usein AAS-kurssien aikana ja niiden jälkeen. Sen avulla kehon solujen nesteytys poistetaan;
 • aineen ottamisen jälkeen ruokahalu kasvaa;
 • globuliini vähenee merkittävästi, joten anabolisten tai androgeenisten steroidien käytön tehokkuus lisääntyy automaattisesti. Koska sukupuolihormonit eivät liity toisiinsa;
 • antiprogestogeeniset ja antiestrogeeniset vaikutukset kehoon annon jälkeen (urheilijoiden arvostelujen perusteella);
 • lisää kestävyyttä, voimaa ja siten urheilullista suorituskykyä.

Koska Winstrolilla on melko alhainen androgeeniaktiivisuus, sitä voivat ottaa myös voimaurheilua harrastavat naiset. Tässä suhteessa se on yksi turvallisimmista steroideista. Loppujen lopuksi se ei muutu estrogeeniksi aromatisoinnin puutteen vuoksi. Siksi sen ottamisen jälkeen ei esiinny ei-toivottuja ilmenemismuotoja, kuten turvotusta tai gynekomastiaa.

Sivuvaikutukset

Itse asiassa sivuvaikutukset tuotteen käytön jälkeen ovat erittäin harvinaisia. Jos oikea annostus havaitaan, kurssi suoritetaan ottaen huomioon asiantuntijoiden suositukset, joten niitä ei voi olla ollenkaan. Mutta on myös poikkeuksia. Joskus voidaan havaita seuraavat ilmenemismuodot:

 • verenpainetauti. Se eliminoituu ottamalla verenpainelääkkeitä;
 • kolesterolin nousu. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa käyttää sitä yhdessä Winstrol Omega – 3:n kanssa;
 • injektion aiheuttama kipu injektion muodon mukaan;
 • maksatoksisuus pillereitä otettaessa;
 • migreeni;
 • lihaskouristus;
 • sydänlihaksen hypertrofia. Tämän välttämiseksi sinun on noudatettava tiukasti annostusta.

Kuinka ottaa se naisille

Winstrol (Stenazol) saanti naisilla ja miehillä on merkittävästi erilainen. Ensinnäkin annostus. Jos puhumme lääkkeen tablettimuodosta, nuoren ja terveen tytön tulisi ottaa 4 mg päivässä.

Tarvittaessa annosta voidaan nostaa 6 kuuteen, pääsykurssia pidetään puolitoista kuukautta. On normaalia, että nainen sietää tämän lääkkeen saamista. Mutta käytettäessä lääkettä injektioiden muodossa, on oltava varovainen androgeenien tason noususta kehossa.

Siksi, jos käytät tällaista annosmuotoa, ruiskuta puoli injektiopulloa lääkettä kerrallaan. On parempi tehdä injektiot pitkällä tauolla. 25 mg 4 päivän kohdalla on turvallinen annos naisille.

 • Jos vastaanotto suoritetaan helpotuksen tai kestävyyden indikaattoreiden parantamiseksi, on parempi valita toinen lääke. Koska Stanozolol ei anna hallita jatkuvaa hormonitasoa.

Mielipiteitä Winstrolista

Yleensä urheilijat reagoivat tähän työkaluun melko myönteisesti. Ihmiset, jotka ovat käyttäneet useamman kuin yhden syklin tällä lääkkeellä, väittävät, että lääkkeen vaikutus on valmistajan lupaama.

Ainoa haittapuoli on epämukavuus injektioiden aikana. Jos yhdistät Winstrolin saannin systemaattiseen ja asiantuntevaan harjoitteluun, järkevään ravintoon, on täysin mahdollista saavuttaa vetovoiman lisääntyminen ja lihasmassan kasvu jopa 10 kg.

Kun otat Winstrol, ennen ja jälkeen -kuvat ovat merkittävästi erilaisia. Tärkeintä on noudattaa oikein sisäänpääsyohjeita, noudattaa suositeltuja annoksia.

Jos analysoimme tilastoja, voimme päätellä, että vain viidesosa lääkettä käyttäneistä urheilijoista ei ollut tyytyväinen siihen. He katsovat sen johtuvan epämukavuudesta injektion aikana, tuotteen hinnasta ja sivuvaikutuksista. Loput huomaavat positiiviset puolensa ottamisen jälkeen.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€50

Paketti`

Amplifier from 10 x 1 ml (50 mg / ml)