Nandro D

40.81

Tuotetunnus (SKU): 3529 Osasto:

Kuvaus

Unigenin Nandro 250 on laajakirjoinen steroidi, jolla on kohtalainen anabolinen ja vähentynyt androgeeninen aktiivisuus. Sen tärkein vaikuttava aine on nandrolonidekanoaatti, joka erittyy elimistöön pieninä määrinä. Toimitusmuoto – neste injektiota varten, injektiopullo tilavuus 10 ml, annos 250.

Nandro 250 Junigenia käytetään tehokkaaseen lihasmassan rakentamiseen sekä voiman ja kestävyyden lisäämiseen, luiden vahvistamiseen ja vastustuskyvyn lisäämiseen. Lääkettä pidetään melko turvallisena steroidina, mutta sen korkea kyky olla vuorovaikutuksessa progestiinireseptorien kanssa lisää sivuvaikutusten riskiä.

Steroidin anabolinen aktiivisuus on 150 % testosteronista, 30 % androgeenista testosteronista.

Nandro 250 Unigenin vaikutukset

  • voimakas lihasten määrän kertyminen, jopa 10 kg yhdellä vedolla;
  • palautumisilmiön puuttuminen, jolloin lisääntynyt paino säilyy myös syklin perumisen jälkeen;
  • nivelten tuskallisten tuntemusten esiintymisen estäminen, luuston ja nivelsiteiden vahvistaminen aktivoimalla kollageenin ja nivelnesteen tuotantoa;
  • lisääntynyt vastustuskyky punasolujen massan lisääntymisen vuoksi. Tämä johtaa parempaan hapen saantiin kudoksiin ja vähentää happamoitumista;
  • lisätä urheilijan yksilöllistä immuniteettia. Steroidin ottamisen jälkeiset sivuvaikutukset ovat harvinaisia. Niitä edustavat virilisaatio-oireet, hyperkalsemia, kuukautiskierron
  • epäsäännöllisyys, munasarjojen toiminnan estyminen naisilla sekä ihon hyperpigmentaatio ja virtsateiden ärsytys miehillä.

Farmakodynaamiset ominaisuudet:

Synteettinen testosteronin johdannainen, jolla on heikentynyt, mutta tehostettu anabolinen androgeeninen vaikutus.

Anabolinen vaikutus ilmenee korjausprosessien aktivoitumisena epiteelissä (integumentaarinen ja rauhanen), luu- ja lihaskudoksessa proteiinisynteesin ja solujen rakenneosien stimuloinnin seurauksena. Lisää aminohappojen imeytymistä ohutsuolesta (proteiinipitoisen ruokavalion taustalla) luoden positiivisen typpitasapainon. Se stimuloi erytropoietiinin tuotantoa ja aktivoi anabolisia prosesseja luuytimessä, mikä ilmenee aneemisena vaikutuksena, kun rautavalmisteita annetaan samanaikaisesti. Se estää gonadotropiinien ja endogeenisen testosteronin synteesiä. Suurina annoksina se estää spermatogeneesiä. Se voi hidastaa lasten kasvua ja seksuaalista kehitystä.

Häiritsee K-vitamiinista riippuvien plasman hyytymistekijöiden (II, VII, IX, X) synteesiä maksassa, muuttaa plasman lipidiprofiilia (lisää LDL-pitoisuutta ja vähentää HDL-pitoisuutta), parantaa natriumin ja veden takaisinimeytymistä munuaisissa, mikä edistää osaltaan perifeerisen turvotuksen muodostumiseen. Nämä vaikutukset häviävät hoidon lopettamisen jälkeen.

Farmakokineettiset ominaisuudet:

100 mg:n i/m-annon jälkeen Cmax saavutetaan 1-3 viikossa. Se käy läpi maksan biotransformaation, jolloin muodostuu 17-ketosteroideja. Se erittyy pääasiassa virtsaan (yli 90 %) ja noin 6 % ulosteisiin.

Ohjeet

Anemian hoito munuaisten vajaatoiminnassa (kohonnut hemoglobiinitaso ja solumassa), diabeettinen retinopatia, lihasdystrofia, Werding-Hoffmann spinaalinen amyotrofia, (adjuvantti)rintasyöpä, glomerulonefriitti, laajat palovammat, osteoporoosi.

Käyttötapa

Nandro 250 -kurssi kestää melko pitkään – kahdesta kahteen ja puoleen kuukauteen. Koska nandroloni asetetaan eetteriin pitkällä sivuketjulla, sen pääsy kehoon on asteittaista, injektiot suoritetaan enintään kerran viikossa. Steroidin optimaalinen viikoittainen annos on 400 – 600 mg vaikuttavaa ainetta (mutta tietysti laskenta tehdään puhtaasti yksilöllisesti, yleensä suhteessa 4 milligrammaa lääkettä 1 painokiloa kohti). Vakiokurssi on pitkä, eikä sitä kannata lykätä – kahdella lyhytkestoisella syklillä ja annoksella saat enemmän tuloksia kuin tehokkaalla.

Kuinka ottaa Nandro 250 -valmistetta yhdessä muiden steroidien kanssa:

Nandrolonin yhdistelmä on etusijalla, koska pelkällä lääkkeen kululla on useita haittoja, kuten hormonituotannon tukahduttaminen, libidon väheneminen jne. Yleensä Nandro 250 yhdistetään testosteronin kanssa. Yhdistelmät stanozololin ja methandrostenolonin kanssa ovat myös mahdollisia.

Sivuvaikutukset

Naisilla – virilisaatio-oireet, munasarjojen toiminnan estyminen, kuukautiskiertohäiriöt, hyperkalsemia.

Miehillä: prepubertaalikaudella – virilisaatio-oireet, ihon idiopaattinen hyperpigmentaatio, kasvun hidastuminen tai pysähtyminen (putkiluiden epifyysisten kasvualueiden kalkkeutuminen); puberteetin jälkeisellä kaudella – virtsarakon ärsytys, gynekomastia, priapismi; vanhuus, eturauhasen liikakasvu ja/tai karsinooma.

Miehillä ja naisilla – ateroskleroosin eteneminen, perifeerinen turvotus, dyspeptiset häiriöt, maksan vajaatoiminta ja keltaisuus, muutokset leukosyyttien määrässä, kipu pitkissä luissa, hyperkoagulaatio, jolla on taipumus verenvuotoon.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€41

Paketti`

10 ml / 250 mg