Trenaplex E 200

91.58

Tuotetunnus (SKU): 3507 Osasto:

Kuvaus

Trenaplex E 200

Useimmissa kilpaurheilulajeissa steroidien käyttö lupaa ainakin yhden hylkäämisen. Tämä pätee periaatteessa myös kehonrakennukseen, mutta kaikki ymmärtävät täydellisesti, että on yksinkertaisesti mahdotonta saada eniten irti rauta- ja helpotuksesta ilman huumeiden käyttöä. Ja tällä hetkellä huumemarkkinoilta löydät kevyen suunnitelman ja ammattilaisten käyttämiä lääkkeitä. Juuri tähän Trenbolone Enanthate kuuluu. Vertailun vuoksi kaikki steroidit, mukaan lukien ”Trenbolone Brothers”, savuttavat hiljaa sivussa. Nykyaikainen farmakologia ei ole vielä keksinyt tehokkaampaa asiaa. Vaikka se on suhteellisen uusi lääke, se on ansainnut mainetta nerona kehonrakennuksen ammattilaisten keskuudessa.

Eikä tämä ole turhaa. Mitä Trenbolone Enanthatella on tarjottavanaan? Lihasmassa kasvaa nopeasti, muutoksia voi nähdä melkein joka päivä ja jos lisäät testosteronia treniin, lopputulos on ilmiömäinen. Rasva sulaa kuin pannussa eikä vesi kerry elimistöön. Tuloksena on kova, koholla oleva, joustava ja suonimainen lihaksisto. Sankarivoima kasvaa kolmekymmentä prosenttia, ja punasolujen määrän kasvun ansiosta myös urheilijan kestävyys kasvaa. Joidenkin raporttien mukaan IGF-1 lisääntyy 200%. Aineenvaihduntaprosessit kiihtyvät. Trenbolone Enanthatea käyttämällä kehonrakentaja palautuu paljon nopeammin harjoituksen jälkeen. Mutta on myös kaksiteräinen miekka: tämä on seksuaalista vetovoimaa ja aktiivisuutta. Joillakin se voi kasvaa, toisilla päinvastoin laskea.

Ja millainen kemia voi tehdä ilman sivuvaikutuksia. Trenbolone Enanthate ei ole poikkeus, vaikka monet muille steroideille luontaisista eivät ole. Gynekomastia ja turvotus, haitalliset vaikutukset maksaan ja munuaisiin puuttuvat aineena. Ei ole aromatisointia. Mutta aggressiota, aknea, kaljuuntumista, rasvaisen ihon lisääntymistä ja unihäiriöitä esiintyy. Paine nousee usein. Kun oma testosteronitasosi laskee, kivesten surkastuminen on mahdollista. Mutta kuten tiedät, kaikki sivureaktiot ovat mahdollisia huolimattomasti suhtautumalla lääkkeen käyttöön ja taipumalla tiettyihin terveysongelmiin.

Trenbolonenantaatti ja naiset ovat yhteensopimattomia käsitteitä. Niille, jotka ovat aloittamassa kemiaa ensimmäistä kertaa tai aloittelijoille, tren on myös vasta-aiheinen. Kehon on ensin totuttava vähemmän rajuihin iskuihin. Tämä hirviö on tarkoitettu vain kokeneille kehonrakentajille. Ei olisi tarpeetonta sanoa, että lääkäri, kouluttaja ja jatkuva kehon tilan seuranta poistavat käytännössä sivuvaikutusten ilmenemisen.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€92

Paketti`

vial from 10 ml (200 mg / ml)