Choriomon 5000iu

39.82

Tuotetunnus (SKU): 3515 Osasto:

Kuvaus

Choriomon 5000iu

Gonadotropiini (HCG) Gonadotropiini

Jos olet kehonrakentaja, joka käyttää tai on käyttänyt vaihtovirtaa ja etsit luotettavaa tapaa ylläpitää tai palauttaa lisääntymisjärjestelmän terveyttä ja toimintoja, gonadotropiini (ihmisen koriongonadotropiini – hCG) saattaa olla hyödyllinen. Koska koriongonadotropiini pystyy palauttamaan kivesten koon ja toiminnan, mikä mahdollistaa testosteronin toiminnan ja siittiöiden tuotannon normalisoinnin palauttamalla oman LH- ja FSH-tuotannon.

Voit ostaa gonadotropiinia (HCG) gonadotropiinia turvallisesti ja helposti myymälästämme.

Monet ihmiset, jotka käyttävät vaihtovirtaa, kääntyvät HCG-injektioiden puoleen. Ja se todella auttaa monia miehiä palauttamaan tai vahvistamaan kivesten toimintaa. Sitä myydään kylmäkuivattuna jauheena, joka laimennetaan sitten injektiovedellä. Tämä kaava toimii kehon LH-hormonina (luteinisoiva hormoni) ja lisää testosteronitasoja kehossa.

Toimintamekanismi

Hormoni toimii, vaikka luonnollista LH:ta ei ehkä ole (tai puuttuu) ihmiskehossa. Miehet luottavat yleensä hCG:hen pitämään kivekset toiminnassa steroideja käytettäessä. Noin 500 U gonadotropiinia kahdesti viikossa voi stimuloida kiveksiä riittävästi estämään niitä surkastumasta altistuessaan steroideille. Ilman hCG:tä steroidien käyttö johtaa kivesten surkastumiseen, joka AS-hoidon lopettamisen jälkeen johtaa niiden toiminnan pitkäaikaiseen palautumiseen samanaikaisesti alhaisen testosteronin ja alhaisen hedelmällisyyden kanssa (ja tämä johtaa masennukseen, huonoon mielialaan, lihasmassan menettämiseen ja alhaiseen seksuaalisen halun tai impotenssin taso). Lisäksi tätä lääkettä käytetään AS-kurssien välillä tai kun niiden käyttö lopetetaan (auttaakseen palautumista osana monimutkaista PCT:tä).

Muut ihmiset voivat käyttää tätä tuotetta edistääkseen nopeaa ja jatkuvaa painonpudotusta. Injektioon on yleensä liitettävä tiukka ruokavalio. On kokeellista näyttöä siitä, että koriongonadotropiinin saanti ruokavaliosta voi auttaa ylläpitämään lihasmassaa, mikä parantaa kehon koostumusta ja nopeampaa rasvanpolttoa korkean testosteronitason ansiosta.

Tämä lääke luotiin stimuloimaan naisten ovulaatiota ja hoitamaan miesten toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien alikehitystä sekä normalisoimaan testosteronin tuotantoa hypogonadotrooppisessa hypogonadismissa, viivästyneessä seksuaalisessa kehityksessä jne. Kehonrakennuksessa tällä lääkkeellä on sovellettu tehtävä ja se osallistuu mm. kivesten toiminnan ylläpitäminen steroidien käytön aikana.

Yksinkertaisessa muodossa testosteronin tuotantojärjestelmä näyttää tältä:

  • Gonadoliberiinin tuotanto hypotalamuksessa;
  • Gonadoliberiinin vaikutus aivolisäkkeeseen ja LH:n ja FSH:n tuotantoon;
  • LH:n ja FSH:n vapautuminen vereen ja kivesten aktivointi;
  • testosteronin ja siittiöiden tuotanto kiveksissä;

Steroideja käytettäessä tämä mekanismi lakkaa toimimasta, kohonnut steroiditaso antaa hypotalamukselle ja aivolisäkkeelle signaalin lopettaa GnRH:n, LH:n ja FSH:n tuotannon, jolloin kivekset jäävät ilman tärkeimpiä työn stimulantteja. Tässä tapauksessa gonadotropiini korvaa LH:n ja FSH:n, mikä mahdollistaa kivesten toiminnan säilymisen.

On tärkeää huomata, että herkkyyteen LH:n ja FSH:n (sekä gonadotropiinin) vaikutuksille vaikuttaa riittävä kilpirauhashormonien taso, jos niiden taso on alhainen riippumatta siitä, kuinka korkea LH-, FSH- tai hCG-taso on annettu. ulkoisesti testosteronitaso pysyy alhaisena tai nousee erittäin pahasti.

Miten HCG:tä käytetään?

Tyypillisesti hCG-ruiskeet ovat tehokkaampia hormonikorvaushoidossa kuin testosteroni-injektiot terveen siittiöiden tuotannon ja kivesten koon ylläpitämisessä. Testosteroni tarjoaa etuja, mutta sillä on myös haittapuolensa, koska se voi aiheuttaa hedelmällisyysongelmia ja alentaa hedelmällisyyttä miehillä.

Siksi gonadotropiinin (HCG) gonadotropiinin ostaminen normalisoi sukupuolielinten toiminnan.

Useimpien asiantuntijoiden mukaan on parasta käyttää hCG:tä syklin aikana sen varmistamiseksi, että kivekset voivat pysyä toiminnassa ja reagoida aktiivisesti luteinisoivaan hormoniin steroidien lopettamisen jälkeen.

Lisäksi tämä strategia auttaa pitämään kivekset normaalialueella ja lisäämään testosteronitasoja, koska hCG stimuloi testosteronin tuotantoa. Niiden, jotka käyttävät HCG:tä laihtumiseen, on pysyttävä HCG:llä ja vähäkalorisella ruokavaliolla maksimoidakseen kalorien kulutuksen. Lisäksi on huolehdittava riittävästä nesteytyksestä, jotta vältytään kuivumiselta hCG-hoidon aikana, jotta voidaan vähentää ei-toivottujen sivuvaikutusten riskiä.

Kuinka laittaa hCG?

Tämä hormoni ruiskutetaan epidermiksen (ihon yläkerroksen) alle tai lihaksiin. Niiden, jotka haluavat antaa tätä hormonia kotona, tulisi tietää, kuinka se tehdään oikein ja turvallisesti. Youtubessa on paljon videoita siitä, kuinka pistää oikein ja turvallisesti.

Vastaanotto

HCG:tä tulee ottaa 500 U:n steroidisyklillä kahdesti viikossa, jos sitä ei ole kurssin aikana, syklin jälkeiseen HCG-hoitoon (M. Scullyn mukaan) kuuluu sen injektiot 2000 U:n annoksella joka toinen päivä. Clomidin tai Tamoxifenin ottaminen 3-4 viikon ajan. Tarkempia tietoja varten kysy neuvoa asiantuntijoiltamme.

Tieto on paras suojasi huonoja kokemuksia vastaan. Jos sinulla on kysyttävää, pyydä ilmainen konsultaatio asiantuntijoiltamme. Älä koskaan ota hCG:tä, jos sinulla on taipumus tromboosille (se voi lisätä verihyytymien muodostumista).

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€40

Paketti`

vial from 5000 UI