Test Mix

37.83

Tuotetunnus (SKU): 3528 Osasto:

Kuvaus

Unigenin Test-Comp 250 on androgeeninen anabolinen steroidi, jolla on pitkävaikutteinen vaikutus. Tuote perustuu testosteronisekoitukseen. Vapautusmuoto – injektioneste 10 ml:ssa injektiopulloja (annos – 250).

Test-Comp 250 Unigen -seoksen koostumus sisältää neljä testosteroniesteriä: fenyylipropionaatti, isokaproaatti, propionaatti, dekanoaatti. Johtuen kunkin osan asteittaisesta paljastamisesta, kun se joutuu kehoon, tuotteella tapahtuu pysyvä vaikutus. Vaikka säännölliset ruiskeet eivät ole välttämättömiä, urheilijan hormonitasot pysyvät taatusti samalla korkealla tasolla pitkään.

Pääaktiivisen aineen öljyinen pohja takaa sen, että sitä ei voida liuottaa veteen ja pitää rasvan kerääntymisessä, kunnes tuote on kokonaan eliminoitunut elimistöstä.

Test-Comp 250 Unigen-efektit

  • rakentaa lihasmäärää lyhyessä ajassa lisääntyneen proteiinisynteesin ansiosta;
  • estää lihaskuitujen tuhoutumista kortisolin tuotannon tukahduttamisen vuoksi (antikatabolinen vaikutus);
  • suurempi vastustuskyky punasolujen paremman tuotannon ansiosta, jotka ovat kudosten hapen kantajia;
  • lisää terveellistä ruokahalua optimaalista lihaskasvua varten ilman yleisen tuhlauksen riskiä;
  • fosfori- ja typpitasapainon vakauttaminen;
  • lisääntynyt libido ja seksuaalinen halu kuukautisten aikana.

Steroidin annon taustalla ilmeneviin negatiivisiin vaikutuksiin kuuluvat androgeeniset reaktiot.

Farmakodynaamiset ominaisuudet:

Sustanon koostuu neljästä testosteroniesteristä (propionaatti, fenyylipropionaatti, isokapronaatti ja dekanoaatti).

Testosteroni on tärkein miesten sukupuolihormoni, jota kivekset syntetisoivat ja erittävät. Stimuloi miehen sukupuolielinten ja toissijaisten sukupuoliominaisuuksien kasvua ja kehitystä (eturauhasen, siemenrakkuloiden, peniksen ja kivespussin kypsyminen, uroskarvojen jakautuminen kasvoissa, häpy, rinnassa), kurkunpään, kehon lihasten ja rasvan jakautumisen kehitystä. Se ylläpitää typen, natriumin, kaliumin ja fosforin määrää, parantaa anaboliaa ja vähentää proteiinien kataboliaa. Veriplasman testosteronipitoisuuden ennenaikainen nousu murrosikää edeltävänä aikana aiheuttaa käpyrauhasen sulkeutumisen ja kasvun pysähtymisen. Se stimuloi erytropoietiinin ja punasolujen tuotantoa. Negatiivisen palautemekanismin (palautteen) kautta se estää luteinisoivien ja follikkelia stimuloivien hormonien erittymistä aivolisäkkeestä ja estää siittiöiden muodostumista.

Naisilla se estää aivolisäkkeen gonadotrooppista toimintaa, munasarjojen ja maitorauhasten toimintaa ja aiheuttaa kohdun limakalvon surkastumista. Estrogeenin antagonistista vaikutusta käytetään kohdun fibroidien, endometrioosin ja rintasyövän hoidossa. Se osoittaa suotuisan vaikutuksen ilmastokauden vaivoihin.

Farmakokineettiset ominaisuudet:

Valmisteeseen sisältyvillä testosteroniestereillä on erilainen imeytymis- ja erittymisnopeus, mikä antaa nopean ja kestävän vaikutuksen (jopa 4 viikkoa) yhden injektion jälkeen: testosteronipropionaatti vaikuttaa ensimmäisen päivän aikana, testosteronifenyylipropionaatin ja isokapronaatin vaikutus alkaa 24 tuntia injektion jälkeen ja jatkuu jopa 2 viikkoa Testosteronidekanoaatti alkaa toimia myöhemmin, mutta kestää pidempään. Veressä lähes 98 % testosteronista sitoutuu tiettyyn globuliinifraktioon, joka sitoo testosteronia ja estradiolia. Biotransformaatio tapahtuu maksassa erilaisiksi 17-ketosteroideiksi, jotka erittyvät virtsaan konjugoituessaan glukuroni- tai rikkihapon kanssa (noin 90 %). Noin 6 % imeytyneestä lääkkeestä erittyy sitoutumattomana ulosteisiin.

Ohjeet

Miehillä – androgeeninen vajaatoiminta kastraation jälkeen, eunukoidismi, hypopituitarismi, hormonaalista alkuperää oleva impotenssi, miesten vaihdevuosien oireet (heikentynyt libido, henkinen ja fyysinen aktiivisuus), tietyt hedelmättömyyden muodot, joissa on vähentynyt spermatogeneesi, androgeenisen vajaatoiminnan aiheuttama osteoporoosi; naisilla – hyperestrogenismi; fibroidit; endometrioosi; rintasyöpä; osteoporoosi.

Käyttötapa

Suositeltu Test-Comp 250 -kurssi on 3–4 viikkoa. Lääkkeiden kesto ja annostus on kuitenkin määritettävä urheilijan fysiologisten ominaisuuksien, steroidien käyttökokemuksen ja eräiden muiden tekijöiden perusteella. Testosteroniesteriseos saavuttaa maksimipitoisuutensa veressä noin 15 päivän kuluttua.

Steroidien annostus vaihtelee välillä 250-750 milligrammaa viikossa, ja injektiot tehdään hyvin harvoin, kerran tai kahdesti joka toinen viikko.

Test-Comp 250:tä ei suositella naisille.

Sivuvaikutukset

Priapismi ja muut merkit liiallisesta seksuaalisesta stimulaatiosta (usein erektio) pojilla ennen murrosikää – kiihtynyt seksuaalinen kehitys, lisääntynyt erektiotaajuus, laajentunut penis ja epifyysien ennenaikainen sulkeutuminen; spermatogeneesin vaurioituminen ja siittiöiden vähentynyt kypsyminen, oligospermia ja vähentynyt siemensyöksytilavuus; eturauhasen poikkeavuudet; naisilla – verenvuoto synnytyskanavasta, lisääntynyt libido; lääkkeen pitkäaikaisessa käytössä virilisaatio-oireet ovat mahdollisia; hirsutismi, gynekomastia; seborrhea, akne, rasvainen iho, nopeutunut hiustenlähtö; natriumin ja veden kertyminen, turvotus; hyperkalsemian oireet; tromboflebiitti; pahoinvointi, kolestaattinen keltaisuus, maksan aminotransferaasien lisääntyminen (kun lopetat käytön, ne normalisoituvat); päänsärky, masennus, aggressio, ahdistus, unihäiriöt, parestesia.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€38

Paketti`

10 ml / 250 mg