Stanover

26.88

Tuotetunnus (SKU): 3530 Osasto:

Kuvaus

Stanover 10 (Vermodje) on anabolinen steroidi, stanotsololin formulaatio, jota käytetään tehokkaasti leikkaamiseen. Harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta se sopii hyvin yhteen muiden urheilufarmakologioiden – muiden anabolisten steroidien ja erilaisten peptidihormonien – kanssa. Lääke on tarkoitettu annettavaksi suun kautta.

Tarjoamme Stanoverin oston edullisesti. AthleticPharmassa asiakkailla on useita vaihtoehtoja säästää samanaikaisesti, mukaan lukien alennusjärjestelmä ja tytäryhtiö- tai tuotemyyntiohjelma. Täältä löydät mahtavat hinnat! Lisäksi jokaiselle kävijälle taataan mukava palvelu. Tilaukset toimitetaan mahdollisimman nopeasti Venäjän federaation ja Kazakstanin tasavallan sisällä ilman tarpeetonta riskiä.

Täysi toiminnallisuus

Tabletteen vaikuttava aine on stanotsololi. Steroidi on lääke- tai eläinlääketieteessä kehitetty dihydrotestosteronin modifikaatio, jolle on tunnusomaista korkea anabolinen aktiivisuus ja heikko androgeeninen ominaisuus: noin 320 % ja 30 % testosteronista. Suurin etu on aromatisoinnin puute (estrogeeniksi ei muutu).

Kuten suorilla kollegoillaan, Stanover tablettejalla on koko paletti tehosteita, jotka ovat hyödyllisiä pumppaamiseen:

 • Edistää lihasten kasvua

(ilman vedenpidätystä ja rasvan kertymistä);

 • Poistaa ylimääräisen kosteuden;
 • Vähentää kehon rasvaa;
 • Kehitä jäykkyyttä, lihasten helpotusta;
 • Lisää kestävyyttä ja vähentää väsymystä;
 • Se johtaa vahvuusindikaattoreiden nousuun.

Siksi lääke stimuloi laihaa lihasmassaa. Tietenkin, jos harjoitusohjelmaa ja ravitsemussuunnitelmaa muutetaan toiminnan suorittamiseksi.

Huomaa: Stanover tabletteja voi tukahduttaa SHBG:n toimintaa kehossa lisäämällä vapaan testosteronin pitoisuutta veressä, millä on positiivinen vaikutus useimpien kiertojen tehokkuuteen.

Stanoverin sivuvaikutus on lievä ja luonnostaan ​​ohimenevä, jos noudatat sisällyttämissuosituksia. Mutta aknen, korkean verenpaineen, päänsäryn, suurien nivelkipujen tai nivelsiteiden vaurioitumisen riskiä ei voida täysin sulkea pois. Sillä on myös joitakin toksisia vaikutuksia maksaan (kohtalainen annoksesta riippuvainen maksatoksisuus).

Arvostelut vahvistavat, että Vermodje’s Stanover (10mg / tabletti, 25 tablettia) on suhteellisen turvallinen miesurheilijoille ja urheilijoille.

Kuinka käyttää?

Stanover 10 mg tabletteja on tarkoitettu systemaattiseen mutta lyhytaikaiseen käyttöön:

 • kierto kestää keskimäärin 5-7 viikkoa (ei enempää, jotta ei aiheuteta maksavaurioita).
 • Suositeltu annostiheys on päivittäin, mikä vastaa stanotsololin puoliintumisaikaa, joka on enintään 9 tuntia.
 • Tehokkaat annokset miehille alkavat 20-30 mg / vrk ja nousevat 40-50 mg / vrk, naisille annos 5-10 mg / vrk on sallittu.

Esimerkkejä syklistä korkealaatuiseen lihaskasvuun:

 • Yhdessä testosteronipropionaatin (100-150 mg joka toinen päivä) ja trenboloniasetaatin (75-100 mg joka toinen päivä) kanssa.
 • Yhdistämällä fenyylipropionaattia testosteroniin ja drostanolondidipropionaattiin (molemmat – 100-200 mg 2-3 päivän välein).

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€27

Paketti`

100 tabletteja / 10 mg