Oxaver

45.79

Tuotetunnus (SKU): 3531 Osasto:

Kuvaus

Moldovalaisen lääkeyhtiön Vermojin perustaman farmakologisen lääkelääke oxaver on kovaa vauhtia saamassa niin kehonrakennus- ja painonnostoharrastajien piireissä kuin yleisurheilun harrastajien ammattiympäristössä. Oksandrolonia, joka on hieman muunneltu dihydrotestosteronin muoto, pidetään lääkkeen oksaverin vaikuttavana aineena. Tässä molekyylissä on tapahtunut hiiliatomin kemiallinen korvautuminen happiatomilla. Alun perin synteesiprosessin toteuttamisen jälkeen vuonna 1964, anavar oksandroloni on löytänyt oman sovelluksensa olennaisena osana osteoporoosin ja anemian lääkehoitoa. Anavar mukaan lukien, sitä käytettiin aktiivisesti kehon palauttamiseen vammojen, mustelmien ja palovammojen jälkeen.

Oxaver, joka arvioi useimpien innostuneita ja innostuneita, kuuluu farmakologisen koostumuksensa mukaan luokkaan yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista. Oxaver, jota saa anabolisiin steroideihin erikoistuneesta myymälästämme, estää kortisolihormonin reseptoreita. Yllä oleva hormoni toimii provosoivana tekijänä rasvasolujen kertymiselle ja lihasmassan menetykselle. Yllä olevien tosiseikkojen perusteella voimme päätellä, että ottamalla Anavar-lääkettä, Professional-arvioita ja joita voidaan tutkia erityisissä paikoissa, urheilijat voivat helposti vähentää merkittävästi kehon rasvaa säilyttäen samalla aiemmin lihotun painon. Anavar, mitä voi ostaa online-steroidikaupastamme, tilauksen tekemisen jälkeen potentiaaliselle ostajalle helpolla tavalla lisää merkittävästi kasvuhormonin synteesiä edistäen aktiivisesti lihaksiin sitoutuneiden luiden pidentymistä.

Anavarin taitavan vastaanoton ansiosta tehokas taistelu havaitaan urheilijoiden piirissä, joilla on ylimääräistä kehon rasvaa tämän lääkkeen ruokahalun tukahduttamisen vuoksi. Useimmissa tapauksissa oksaveria otetaan monien muiden anabolisten steroidien syklien välillä. Anaveran selkeä plussa on sen kyky lisätä androgeenireseptorien määrää urheilijan kehossa. Itse lääkkeelle on ominaista alhainen androgeeninen aktiivisuus ja se toimii eräänlaisena stimulanttina urheilijan vahvuusindikaattoreiden moninkertaiselle kasvulle ilman merkittäviä painomuutoksia.

8 tuntia on oksaverin puoliintumisaika. 10-12 päivän ajan edellä mainitun lääkkeen metaboliitit erittyvät kehosta. Anavarin vastaanoton ansiosta lihakset saavat vakaasti selvän laskimokuvion, kiinteän ja joustavan ulkonäön ja hyvin määritellyn helpotuksen.

Kun ostat oksaveria, ”miten ottaa sen oikein ja ilman haittaa terveydelle? ”Oikea ja järkevä kysymys voi tulla esille. Asiantuntijat neuvovat olemaan ottamatta oksaveria ruoan kanssa, jotta vältytään negatiivisilta ja epämiellyttäviltä seurauksilta, kuten pahoinvointi ja vatsan painon tunne. Oxaveria 50-150 mg päivässä kokeneiden urheilijoiden mukaan. saavuttaa hämmästyttäviä tuloksia. Tällaisen lääkkeen vaarattomuuden vuoksi myös naiset voivat käyttää sitä pelkäämättä kielteisiä seurauksia. On tärkeää noudattaa lääkkeen suositeltua annosta, joka on 20-40 mg. Ota ja hoitojakson kesto. hallinto.

Päivittäinen oxverimäärä tulee antaa kolme kertaa päivässä samoilla aikaväleillä. 5-8 viikon kuluessa voit ottaa tämän lääkkeen ”yksin” -kurssin saavuttaaksesi uskomattoman lihaksen helpotuksen. Selkeä anabolinen vaikutus on luonnostaan ​​seurausta yhdistetystä käytöstä muiden lääkkeiden kanssa. On optimaalista yhdistää Oxaver klenbuterolin tai stanozolin kanssa leikkausjakson aikana.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€46

Paketti`

100 tabletteja / 10 mg