Asset-250

83.61

Tuotetunnus (SKU): 3510 Osasto:

Kuvaus

Omaisuus-250

Steroidilääke Sustanon on yksi suosituimmista urheilulääkkeistä, jotka sisältävät testosteroniestereiden yhdistelmän. Erityisesti Sustanon sisältää 100 mg testosteronidekanoaattia, 60 mg testosteroni-isokaproaattia, 60 mg testosteronifenyylipropionaattia ja 30 mg testosteronipropionaattia. Sustanon sisältää myös alkuaineita, kuten öljyä ja bentsyylialkoholia. Steroidikaupastamme voit aina ostaa Sustanonin parhaaseen hintaan

Sustanonin edut

Koska jokaisella Sustanon-valmisteen muodostavalla testosteroniesterillä on oma erityispiirteensä eli imeytymisnopeus elimistöön, Sustanon auttaa ylläpitämään riittävän korkeaa anabolisten hormonien tasoa kehossa koko kuukauden ajan, mikä riittää tehokasta koulutusta. Yhtä tärkeää on se, että he haluavat ostaa myös Sustanonin, koska tämä lääke ei vaadi erityisen usein injektioita. Yksi annos yksi injektio joka kolmas viikko on usein riittävä, vaikka kokeneet urheilijat käyttävätkin yhden injektion viikossa.

Mitä tulee ihmisiin, jotka eivät vielä ole varmoja siitä, onko Sustanonin hinta perusteltu, heitä tulisi neuvoa lukemaan urheilijayhteisöjä Internetissä, joissa valtava määrä melko vakuuttavia todisteita on perusteltua positiivisten arvostelujen muodossa sen käytöstä. Sustanonista, joka heillä on jo ollut mahdollisuus ostaa. , sekä ammattiurheilijoille että tavallisille amatööreille pitämään vartalonsa erinomaisessa kunnossa.

Suosittelemme pääasiassa ostamaan Sustanonin juuri siksi, että sen koostumuksessa on samanaikaisesti neljä tyyppiä testosteroniesteriä, mutta tämä tosiasia on antanut aiheen ajatella, että Sustanon-lääke voi korvata täysimittaisen yhdistetyn koulutusjakson, jonka asiantuntijat määräävät. Mutta valitettavasti tämä ei ole totta, koska neljä elementtiä, jotka muodostavat lääkkeen Sustanonin kehossa, muunnetaan vain testosteroniksi.

Sustanonin kaltaisen lääkkeen suuren suosion haittapuoli on se, että urheilufarmakologian markkinoilla on yhä enemmän mahdollista kohdata väärennöksiä. Samaan aikaan, jotta voit ostaa Sustanonin, joka on taattu aito, on kiinnitettävä huomiota useisiin ominaisuuksiin, jotka vaihtelevat lääkkeen valmistajan mukaan. Verkkokaupassamme myymme vain aitoa Sustanonia, jonka hinta on varsin edullinen, koska voit helposti tarkistaa, koska kaikki kaupassamme olevat lääkkeet ovat ”toimivia”.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€84

Paketti`

10 injektiopulloja (1 ml / 250 mg)