Deca Durabolin

91.58

Tuotetunnus (SKU): 3513 Osasto:

Kuvaus

Deka Durabolin

Deca Durabolin on steroidilääke, joka on saavuttanut erityisen suosion kehonrakentajien keskuudessa. Verrattuna muihin vastaaviin steroideihin, Durabolinilla on alhainen androgeeninen vaikutus kehoon ja sillä on korkea anabolinen vaikutus. Tämän steroidin aktiivinen komponentti on nandrolonidekanoaatti. Lääkettä valmistetaan injektiopullojassa, jonka kapasiteetti on 2 ml, annostus on 100 mg / ml. Deca Durabolinin ostaminen apteekista ilman reseptiä on erittäin ongelmallista, tai pikemminkin melkein mahdotonta, mutta danabola-sivustolla lääkettä tilattaessa ei vaadita reseptiä. Monet, jotka ovat jo testanneet steroidin toimintaa, olivat tyytyväisiä vaikutukseen Internetissä julkaistujen arvostelujen perusteella.

Kun lääke on joutunut kehoon, se stimuloi proteiinien hajoamista, mikä luo positiivisen typpitasapainon. Tämän seurauksena lihasten kasvu kiihtyy ja luukudos vahvistuu. Yksi lääkkeen päätehtävistä on lisätä kestävyyttä, vahvuusindikaattoreiden aktiivisuutta, stimuloida kehon nopeampaa palautumista. Edellyttäen, että lääkettä käytetään suositelluissa annoksissa, voit olla varma sen absoluuttisesta turvallisuudesta ihmiskehon sisäelinten ja järjestelmien toiminnalle.

Lääkkeen käyttötavat ja historia

Ensimmäistä kertaa lääkkeen hyödyllisiä ominaisuuksia alettiin käyttää 60-luvun alussa. Tuolloin sitä käytettiin ehkäisyyn ja sairauksien hoitoon. Mutta jonkin ajan kuluttua on myös paljastunut joukko ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä aktiivisesti urheilua harrastaville ihmisille. Lääkkeen aktiivisilla mikroelementeillä, kuten kävi ilmi, oli vaikutusta vahvuusindikaattoreiden parantamiseen, lihasmassan rekrytoinnin nopeuttamiseen ja kehon palautumisen nopeuttamiseen pitkäaikaisen fyysisen rasituksen jälkeen.

Tällä injektiolla voit nopeuttaa massan kasvua. Juuri massan lisäys lisää voimanindikaattoreita, rakentaa kaunista lihasten helpotusta ja samalla ei aiheuta reaktioita, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti kehon terveyteen.

Kun lääkettä käytetään poikkeamatta suositelluista annoksista, voidaan havaita miesten seksuaalisten ominaisuuksien aktiivisuuden lisääntyminen. Tällä voi kuitenkin olla negatiivinen vaikutus mieshormonin androgeenin tuotantoon. Siksi teini-ikäisiä, jotka päättävät ostaa tämän lääkkeen, kehotetaan kääntymään lääkärin puoleen ennen vierailun aloittamista.

Ihmiskunnan kauniin puoliskon edustajien tulee ottaa Deca Durabolin erittäin huolellisesti sivuvaikutusten välttämiseksi.

Monet aloittelijat olivat tuntemattomista syistä samaa mieltä: ruiskuttamalla Durabolinia nopeammin, sen alhaisen hinnan vuoksi, voit nopeuttaa lihasten kasvua. Tämä mielipide on tietysti väärä. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi lääkkeen käytöstä on tarpeen noudattaa oikeaa ruokavaliota, osallistua harjoituksiin tai vain pelata urheilua. Yllä olevia suosituksia noudattamalla tavoite voidaan saavuttaa suhteellisen lyhyessä ajassa.

Sivuvaikutusten ilmentyminen ja lääkkeen käyttöaiheet

Valitettavasti kaikki eivät voi ottaa Deca Durabolinia. Syynä on, että lääkkeen käyttö on vasta-aiheista ihmisille, joilla on:

  • Yksi pahanlaatuisten kasvainten tyypeistä;
  • Sydämen vajaatoiminta;
  • Hypertensio;
  • Yliherkkyys yhdelle tai useammalle lääkkeen aineosalle.

Minkä tahansa edellä mainitun sairauden esiintyessä ennen lääkkeen ostamista on parempi ottaa yhteyttä asianmukaiseen asiantuntijaan, tehdä testejä varmistaakseen, että lääkkeellä ei ole negatiivista vaikutusta kehoon.

Durabolinin ottaminen annoksena voi suojata sinua sivuvaikutuksilta. Jos lääkkeen annokset ylitetään tarkoituksella, voi esiintyä sivuvaikutuksia, kuten liiallista nesteen kertymistä elimistöön ja gynekomastiaa.

Ei myöskään ole suositeltavaa pidentää lääkkeen ottamista yksin ilman asiantuntijan kuulemista, koska se häiritsee testosteronin tuotannon luonnollisia prosesseja. Lääkkeiden ottosyklin lopussa testosteronin tuotanto tulee palauttaa ottamalla erityisiä lääkkeitä.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€92

Paketti`

10 injektiopulloja (1 ml / 100 mg)