TESTO E

3.98

Tuotetunnus (SKU): 3519 Osasto:

Kuvaus

Tämän valmistajan lääke erottuu korkeasta puhdistuksesta ja laadusta. Se on valmistettu käyttämällä innovatiivisia tekniikoita erityisesti kehitetyn kaavan mukaan. Tämä steroidi on tunnettu ympäri maailmaa yli 60 vuoden ajan. Sen alkuperäinen käyttö oli lääketieteessä. Synteettinen hormoni luotiin nopeuttamaan haavan paranemista ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Nyt mieshormonia käytetään laajalti urheilussa, vaikka se on virallisesti kielletty. Tämän avulla voit lisätä henkilön kykyjä useita kertoja sekä parantaa rakenteellisia lihaksia ja niiden määrää. Sopii lähes kaikille, joilla ei ole vasta-aiheita ja kroonisia sairauksia. Se erittyy elimistöstä 3 kuukauden kuluessa.

Positiiviset ominaisuudet.

  • Lihasten kasvu ilman takaiskua ja seurauksia.
  • Kehon kyllästys voimalla ja energialla.
  • Suurempi vastus.
  • Lisää libidoa ja erektiota kuukautisten aikana.
  • Lihasten hajoamisen ehkäisy.
  • Muiden aineiden toiminnan tehostaminen.
  • Korkea aineenvaihdunta.
  • Psykologisen tilan normalisointi.

Tämä on vain pieni osa hormonin hyödyllisistä ominaisuuksista, ei ole turhaan, että ihmiset luottavat enemmän uusiin tuotteisiin. Asiantuntijat varoittavat, että sovelluksessa on toinen näkökohta. Jos apulääkkeitä ei oteta vastaanotolle ajoissa, aromatisointi ja seuraukset ovat mahdollisia myöhemmin. Kiertosi toisella viikolla sinun tulee aloittaa Clomidin tai Tamoxifenin käyttö. Ammattilaiset yhdistävät usein Provironin. Lisästeroidi ei vain kuivaa kudoksia, vaan myös eliminoi aromatisoinnin.

Käyttösuositukset.

Annostus lasketaan urheilijoille yksilöllisesti. Se ottaa huomioon sukupuolen, painon, urheilun, kokemuksen ja tarkoituksen. Lääkettä ei suositella tytöille mahdollisten hormonaalisten häiriöiden vuoksi. Annostus aloittelijoille ja tytöille on 250 mg viikossa. Kokeneet urheilijat voivat käyttää jopa 1000 mg viikossa. Yritä olla ylittämättä standardeja niin paljon kuin mahdollista, tämä antaa useita sivuvaikutuksia. Noudata ohjeita, jos haluat menestyä ilman seurauksia. Yhdistetyissä sykleissä se yhdistetään lähes kaikkien anabolisten steroidien, kasvuhormonin, rasvanpolttajien ja peptidien kanssa.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€4

Paketti`

1 amp / 250mg