NEBIDO

73.66

Tuotetunnus (SKU): 3535 Osasto:

Kuvaus

Kuvaus lääkkeestä

Lihasta rakentavan testosteroniannoksen saaminen on helppoa Nebidon avulla. Voit ostaa sen apteekista ja tilata verkkokaupasta. Lääkettä myydään 4 mg:n injektiopulloissa, se on ruiskutettava lihakseen. Yksi injektiopullo yhdessä paketissa. Sen rakenne on identtinen testosteronin kanssa, lukuun ottamatta lihaskudoksen erittymisprosessia vereen. Valmistettu Saksassa.

Sovelluksen vaikutus

Testosteroni nebidolla on täysi vaikutus kehoon. Sen lisäksi, että siitä on hyötyä niille, jotka heilaavat kovaa, sen avulla voit myös tuntea maskuliinista voimaa ja voimaa, varastoida energiaa, omaksua positiivisen asenteen ja saada lisää luottamusta kykyihisi. Näiden injektiopullojen sisältö voi liikuttaa kehoa ja päästä eroon uneliaisuudesta. Yksi Nebido-annos vastaa 1000 mg:aa testosteroniundekanoaattia.

Suomen Nebidon sovelluksen ominaisuudet:

  • Pistä yksi injektiopullo neljännesvuosittain (3 kuukautta);
  • Käytä lääkärin valvonnassa;
  • Naisten käyttö kielletty.

Testosteroni undekanoaatti nebido on pitkävaikutteinen lääke. Se ei sinänsä vaikuta lihasmassan kasvuun, mutta sen avulla voit luoda suotuisan harjoitusympäristön. Jos on väsymystä, välinpitämättömyyttä, näennäisen perusteetonta urheilun kiinnostuksen laskua, ilmaantuu masentunut mieliala, arkiset asiat alkavat ärsyttää tai antaa periksi – ehkä kaikki on hormoneista kiinni.

Hormonaalinen lääke testosteroni Nebido auttaa sinua ratkaisemaan nämä tilanteet ja antaa sinulle voimaa! Tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi. Lisäksi lääke vähentää rasvakudoksen määrää ja pysäyttää luun tuhoutumisen. Aktivoi kehon elinvoimaa. Injektiot voivat auttaa sinua unohtamaan nivelsairaudet (tai vähentämään kipua) ja auttavat myös säilyttämään sidekudoksia ja suojaamaan niitä raskailta kuormituksilta harjoittelun ja kilpailun aikana.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€74

Paketti`

Box / 4ml