Testolic

40.81

Tuotetunnus (SKU): 3520 Osasto:

Kuvaus

Testolico on tuote, jonka vaikuttava aine on testosteronipropionaatti. Kaikista testosteroneista (cypionate ja enanthate) propionaatilla on pisin vaikutus kehoon, mikä on ehdottomasti plussaa. Samaan aikaan propionaatti, alle testosteronin, pidättää vähemmän vettä, mikä on myös lisäetu. Verkkosivustoltamme shopdoping.com löydät laajan valikoiman erilaisia testosteronityyppejä. Tällä sivulla se on testolic, testosteronipropionaattiin perustuvan lääkkeen kauppanimi.

Testolikin ominaisuudet.

Tämä steroidi stimuloi lihasmassan ja kestävyyden kasvua, vahvistaa luu-nivelsiteitä. Testosteronipropionaatti on miesten sukupuolihormoni, joka on vastuussa fyysisistä ja psykologisista miesten ominaisuuksista. Edistää karkeamman äänen läsnäoloa, luo seksuaalista halua, kehittyneempien lihasten läsnäoloa. Testolico auttaa säilyttämään enemmän typpeä kehossa, mikä puolestaan auttaa lihaksia syntetisoimaan proteiineja paremmin, mikä lisää lihasten volyymia.

Sivuvaikutukset.

Tämän steroidin haittana on, että se voi aromatisoitua kehossa ja muuntaa estrogeeniksi. Kun kehoon kertyy liikaa estrogeenia, naisen oireita alkaa ilmaantua: liikalihavuus, sukupuolihalun menetys, kivesten toiminnan heikkeneminen ja muita sivuvaikutuksia.

Testosteronin negatiivisten vaikutusten välttämiseksi sinun on noudatettava oikeita annoksia. Tämän lääkkeen yleisin annos on 50-100 mg joka päivä, ja viikoittainen saanti on 300-700 mg. Naisille, jotka haluavat käyttää Testolikia, suositellaan alle 25-50 mg:n annosta injektiota kohden. Testosteronipropionaatti sopii parhaiten esiharjoitteluvaiheeseen. Tänä aikana lääke yhdistetään usein muihin tehokkaisiin steroideihin, kuten danaboliin tai deka duraboliiniin. Nämä nivelsideyhdistelmät toimivat erittäin hyvin, mikä on monien urheilijoiden kokemuksessa todistettu useaan otteeseen.

 

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€41

Paketti`

10 amp / 100mg