Test E

37.83

Tuotetunnus (SKU): 3527 Osasto:

Kuvaus

Unigen Test E on testosteronin enantaattipohjainen steroidi injektionesteen muodossa. Pääaktiivisella aineella on kyky ylläpitää pitkäaikaista aktiivisuutta. Yhden injektiopullon tilavuus on 10 ml, annos on 250 mg.

Koska enantaatin vaikutusaika on pitkä, tämä on 2–3 viikkoa, toistuvien injektioiden tarve on minimoitu. Siten urheilijan hormonaalinen tausta pysyy vakaalla tasolla ilman paikallisten allergisten reaktioiden riskiä (kuhmuja, hyperemiaa, kutinaa).

Depot Test 250 Yunigenin anabolisen ja androgeenisen aktiivisuuden indikaattorit ovat samat kuin testosteronin. Kyky muuttua estrogeeniksi on korkea, hypotalamus-aivolisäke-kivesten akselin tukahduttamisen todennäköisyys on selvä. Mutta alhaisen maksatoksisuuden vuoksi maksaan kohdistuvan negatiivisen vaikutuksen mahdollisuus on pienempi. Lääkkeen kesto on 15 päivää.

Testi ja Unigen Effects

  • nopeutettu lihasten rakentaminen;
  • kehon yleinen vahvistaminen, immuunijärjestelmän vahvistaminen;
  • regeneratiivisten prosessien aktivointi;
  • kehon rasvan vähentäminen;
  • nivelten ja nivelsiteiden vahvistaminen.
  • Steroidin ottamisesta johtuvista negatiivisista reaktioista voidaan erottaa liiallisen seksuaalisen stimulaation merkkejä (priapismi ja muut), erektioiden tiheys, miehen sukupuolielinten liikakasvu, siittiöiden kypsymishäiriöt, gynekomastia, akne, masennus, aggressiota.

Farmakodynaamiset ominaisuudet:

Testosteroni Enanthate on testosteronin esteri. Testosteroni on tärkein miesten sukupuolihormoni, jota kivekset syntetisoivat ja erittävät. Stimuloi miehen sukupuolielinten ja toissijaisten sukupuoliominaisuuksien kasvua ja kehitystä (eturauhasen, siemenrakkuloiden, peniksen ja kivespussin kypsyminen, urosmaisten karvojen jakautuminen kasvoissa, häpyluussa, rinnassa), kurkunpään, kehon lihasten ja rasvan kehitystä jakelu. Se ylläpitää typen, natriumin, kaliumin ja fosforin määrää, parantaa anaboliaa ja vähentää proteiinien kataboliaa. Veriplasman testosteronipitoisuuden ennenaikainen nousu murrosikää edeltävänä aikana aiheuttaa käpyrauhasen sulkeutumisen ja kasvun pysähtymisen. Se stimuloi erytropoietiinin ja punasolujen tuotantoa. Negatiivisen palautemekanismin (palautteen) kautta se estää luteinisoivien ja follikkelia stimuloivien hormonien erittymistä aivolisäkkeestä ja estää siittiöiden muodostumista. Miehillä, joilla on primaarinen hypergonadotrooppinen hypogonadismi, gonadotropiinitasot normalisoituvat.

Naisilla se estää aivolisäkkeen gonadotrooppista toimintaa, munasarjojen ja maitorauhasten toimintaa ja aiheuttaa kohdun limakalvon surkastumista. Estrogeenin antagonistista vaikutusta käytetään kohdun fibroidien, endometrioosin ja rintasyövän hoidossa. Se osoittaa suotuisan vaikutuksen ilmastokauden vaivoihin.

Farmakokineettiset ominaisuudet:

Testosteronienantaatti imeytyy hitaasti. Huippupitoisuus veressä havaitaan 72 tunnin kuluttua annosta. Kampanja kestää 2-4 viikkoa. Veressä lähes 98 % testosteronista sitoutuu tiettyyn globuliinifraktioon, joka sitoo testosteronia ja estradiolia. Biotransformaatio tapahtuu maksassa erilaisiksi 17-ketosteroideiksi, jotka erittyvät virtsaan konjugoituessaan glukuroni- tai rikkihapon kanssa (noin 90 %). Noin 6 % imeytyneestä lääkkeestä erittyy sitoutumattomana ulosteisiin.

Ohjeet

Miehillä: androgeeninen vajaatoiminta kastraation jälkeen, eunukoidismi, hormonaalista alkuperää oleva impotenssi, miesten vaihdevuosien oireet (heikentynyt libido, henkinen ja fyysinen aktiivisuus), akromegalia; jolla on eturauhasen liikakasvu; androgeenin puutteen aiheuttama osteoporoosi; angina pectoriksen angioneuroottisten muotojen kanssa.

Naisilla – klimakterisillä verisuoni- ja hermostohäiriöillä tapauksissa, joissa estrogeeniset lääkkeet ovat vasta-aiheisia (sukuelinten ja maitorauhasten kasvaimille, kohdun verenvuodolle); samanaikaisesti rinta- ja munasarjasyövän sädehoidon kanssa (yleensä alle 60-vuotiailla naisilla); iäkkäillä naisilla huonosti toimiva kohdun verenvuoto.

Sivuvaikutukset

Priapismi ja muut merkit liiallisesta seksuaalisesta stimulaatiosta (usein erektio) pojilla ennen murrosikää – kiihtynyt seksuaalinen kehitys, lisääntynyt erektiotaajuus, laajentunut penis ja epifyysien ennenaikainen sulkeutuminen; spermatogeneesin vaurioituminen ja siittiöiden vähentynyt kypsyminen, oligospermia ja vähentynyt siemensyöksytilavuus; eturauhasen poikkeavuudet; naisilla – verenvuoto synnytyskanavasta, lisääntynyt libido; lääkkeen pitkäaikaisessa käytössä virilisaatio-oireet ovat mahdollisia; hirsutismi, gynekomastia; seborrhea, akne, rasvainen iho, nopeutunut hiustenlähtö; natriumin ja veden kertyminen, turvotus; hyperkalsemian oireet; tromboflebiitti; pahoinvointi, kolestaattinen keltaisuus, maksan aminotransferaasien lisääntyminen (kun lopetat käytön, ne normalisoituvat); päänsärky, masennus, aggressio, ahdistus, unihäiriöt, parestesia.

Lisätiedot

Tuote

Kategoria

Ainesosa

Tuotanto

Tuotteen hinta

€38

Paketti`

10 ml / 250 mg